Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Kaj nas žene, da si kompliciramo življenje?
Šerif

Šerif

Kraj:   
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 10.03.2010 11:56:49
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ej, usakemu svoje!

Sicer pa tkole je:

FORUM - skupina ljudi, na katero se kdo obrača: spregovoriti o problemu pred širokim forumom bralcev ..

Pa nej gre tuki za Cydia probleme (kje si ti najdu Cyntio?!), al pa če ne dela gumb za silent .. Wink
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #22   Objavljeno 12.03.2010 23:19:35
Ti si zapravil 15USD? Jaz sem v parih dneh ko sem dobil iPhone in ga se nisem jailbreakal, zapravil 45eur in to s parimi aplikacijami... in ker iTunes ne podpira da prej probas aplikacijo, ti je pokdaj zelo zal da si dal denar za aplikacijo... sedaj imam jailbreakanega iPhona in ne bi mogel biti bolj zadovoljen. Kaj ni dost da smo placali 720eur za sam iPhone + prevoz do Italije, moram se za vsak drek iz iTunesa placevat? Resno, get a fu*king life... ce bi ti rad trosil za brezveze, ti kar... da dajem za en GPS 99eur? Haha, pa kaj se... Jailbreak FTW in noben me ne bo preprical v nasprotno!
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #23   Objavljeno 12.03.2010 23:56:22
klemn je napisal/a:
nenno80 je napisal/a:
vsi problemi se najdejo na google-u, tako da je najboljše kar zapret tale forum po tvojem. kaj če bi enkrat za spremembo tisti, ki vas tako to moti bili tiho in če je to res tako nadležno odgovarjati na taka vprašanja pač ne bo nobenega odgovora. čist simple...

?�kej no malo. Kdo je pa rekel da bi na forumih marala biti samo vprašanja.
?� te stvar zafrkava:
1. poglej na google
2. pojdi na jabuk.si in uporabi iskanje

In ne forum ne bi bil prazen ampak bi gor našel kako zanimivo aplikacijo ki jo je izdelal kakšen slovenski developer, pa tudi marsikaj uporabnega za snow leopard.

Tako da ja... raje vidim dokaj prazen forum, pa da so tiste teme toliko bolj normalne.

ma dobro, to ja, da pogleda? na jabuk.si pod iskanje. se strinjam...sam ne vem kaj vas toliko mori, kaj kdo po?ne. ?e je foruma tako zasmeten je to lahko kriv samo moderator, naj skensla ena in ista vpra?anja. enostavno ne odgovarjajte in dajte na ignore. ne vem kaj vas toliko moti..res ej, najdite si ?ivot s kakimi se eni ubadate in ?ivcirate Very Happy

Angus je napisal/a:
sam res je tole ratal (pa kr vsi SLO apple forumi) iPhone problemi forumi.

za nas, MAC OSX uporabnike skoraj ne ostane placa.
IMO bi blo treba ločit.

da ne omenjam potem še debilizma da grejo na več forumov (slovenskih) pisat iste probleme isti osebki (koker da ni jasn da so na vseh forumih isti osebki).

a ni placa ali kako? kako pa to zgleda? Very Happy

me pa zanima o ?em sploh bi se govorilo v podforumu iPhone, ?e ne bi bilo JB. Verjetno bi bilo tako kot v ostalih podforumih, skoraj ni?....
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #24   Objavljeno 23.03.2010 20:24:13
dimushi je napisal/a:
Ti si zapravil 15USD? Jaz sem v parih dneh ko sem dobil iPhone in ga se nisem jailbreakal, zapravil 45eur in to s parimi aplikacijami... in ker iTunes ne podpira da prej probas aplikacijo, ti je pokdaj zelo zal da si dal denar za aplikacijo... sedaj imam jailbreakanega iPhona in ne bi mogel biti bolj zadovoljen. Kaj ni dost da smo placali 720eur za sam iPhone + prevoz do Italije, moram se za vsak drek iz iTunesa placevat? Resno, get a fu*king life... ce bi ti rad trosil za brezveze, ti kar... da dajem za en GPS 99eur? Haha, pa kaj se... Jailbreak FTW in noben me ne bo preprical v nasprotno!

Zanimivo razmišljanje. Podobno temu:

Kaj ni dovolj, da sem za novega BMW-ja plačal 25.000 evrov? In sedaj bom doplačeval za dodatno opremo? (beri klima, navigacija, karkoli).

Verjetno si tudi tukaj stvari kar vzameš? Pač nekje makneš klimo, zakaj bi za njo doplačeval...Za nekatere bi bilo najbolje, da bi bilo vse kar zastonj. In potem jokate, ko nimate plač, tega in onega. Saj, od kod pa bo denar prišel, če ljudje za izdelke nismo pripravljeni plačevati.

Mislim da ta Get A fu*king life velja bolj zate, kot za kogarkoli drugega. Ko začneš enkrat delati, ali pa kako stvar celo sam izdelati, in ti ljudje ne plačujejo...potem si počasi prideš gor, kaj pomeni ta "plačniška nedisciplina"
Jablanator

Jablanator

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #25   Objavljeno 24.03.2010 20:07:08
faganel, bravo!
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani