Mac OS in kamera na MSN messenger
|
Jabukspešl
Kraj: delta quadrant of the galaxy |
|
 |
|
Prispevek: #21 Objavljeno 21.12.2009 20:36:46 |
|
Angus je napisal/a: | borg je pač annoying old mac user ki misli da je boga za jajce prijel če ma že 10 let maca. but we have to live with him. |
Zelo se motiš.Ste pa nadležni z nonstop istimi vprašanji,ker vam je tak težko zagnat search in vpisat.Ko banda podivjanih opic.Meka sicer neuporabljam že 10 let in ne pišem v angleščini da bi izpadel kewl kot ti.Odkdaj je že uporaba angleščine tako kul?
Škoda je edino foruma,ker ni skupnih tem,ampak se vsak dan odpere nova z istimi bebastimi vprašanji.Kot da je tako težko vprašat že v obstoječi temi.
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #22 Objavljeno 21.12.2009 21:39:40 |
|
Včasih je dobro, da se odpre nova tema, ker vsake tolko je kakšna nova verzija OSa ali česa podobnega in (vsaj meni osebno) je lažje če so teme kratke in pregledne oziroma časovno "žive", kot pa ene ko se vlečejo več let in pol iščeš po tistih petnajstih straneh ene teme, kje boš najdu odgovor, ki ga iščeš.
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #23 Objavljeno 21.12.2009 22:17:54 |
|
Za te namene imas vsaj dve moznosti:
a) Gumb Iskanje na forumu
ali
b) www.google.com: iskani_termin site:jabuk.si
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #24 Objavljeno 21.12.2009 22:29:00 |
|
@we_are_the_borg
Ti pa se res malo umiri pa ne žali, da si sem glup, neumen pa take....
Čist enostavno...če ti tema ne diši jo preskoči, ne beri, ne piši, ne odpiraj....kaj ti ni jasno. Zaradi takšnih kot si ti forum zgublja uporabnike. Sem že kr nekaj tem odprl, mogoče so katere že bile na forumu, mogoče ne...pa ti povem fantje so mi odgovorili v nekaj minutkah, zadevo sem rešil in sem jim zelo zahvaljujem. Ja res sem nov uporabnik...ti ša ĐEK kateri si že MAC "majster".
Ne beri, ne odpiraj, ne piši...presedlaj na temo ki ti odgovarja. Mi pa je interesantno, da sploh imaš toliko časa pametnjarit.
In v bodoče...če bom kaj rabil, bom kot vedno na hitro pregledal pod "search"...če bo kakšna tema 10 strani bom še poskušal na hitro poiskat...če ne...odprem temo. Zame enostavno.
|
 |
Jabukspešl
|
 |
|
Prispevek: #25 Objavljeno 21.12.2009 23:32:17 |
|
Deko je napisal/a: | @we_are_the_borg
|
Oprosti,ampak neumnih stavkov ne razumem.Zdaj pa mi najdi, kje sem direkt za tebe napisal da si neumen.Vseskupaj je letelo na hodno podivjanih opic, ki vsak dan smetijo z neumnimi vprašanji na tem forumu.Če si se našel med njimi je problem na tvoji strani.
Sicer pa ,kdo za vraga si ti ,da boš meni govoril kaj in kdaj naj odgovarjam,berem,pišem in pametujem
Deko je napisal/a: | Zaradi takšnih kot si ti forum zgublja uporabnike. |
takšne nevedne in nerodne uporabnike ki vnedogled sprašujejo eno in isto forum res krvavo potrebuje 
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #26 Objavljeno 21.12.2009 23:42:35 |
|
Vredi ja...jaz sem končal.
Nazadnje urejal/a Deko Pon 21. Dec 2009 23:53; skupaj popravljeno 4 krat
|
 |
Jabukspešl
|
 |
|
Prispevek: #27 Objavljeno 21.12.2009 23:49:33 |
|
daj daj,v dveh sekundah sem našel na forumu odgovor na tvoje vprašanje.
|
 |
Jabček
Kraj: Ljubljana |
|
 |
|
Prispevek: #28 Objavljeno 21.12.2009 23:56:43 |
|
@we_are_the_borg
Dej, model globoko vdihni, pa spij kako pivo. Jest mislim da je to namen foruma, če se pa tebi da iskat pa išči, tko kot je blo rečeno nekateri imajo čas in znanje, nekateri pa nič od tega. In vsak ima pravico zastavit vprašanje.
Če si mogoče admin, potem bi še imel pravico govort kaj lahko in kaj ne, tko se pa ne pritožuj preveč, če ti pa kaj tukaj ni všeč, pa obišči druge forume!
|
 |
Jabukspešl
|
 |
|
Prispevek: #29 Objavljeno 22.12.2009 00:02:47 |
|
V bistvu samo opozarjam,da nebi imel na koncu forum 42 topicov kateri IM klient podpira webcam. 
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #30 Objavljeno 22.12.2009 00:05:06 |
|
beno84 je napisal/a: | @we_are_the_borg
Dej, model globoko vdihni, pa spij kako pivo. Jest mislim da je to namen foruma, če se pa tebi da iskat pa išči, tko kot je blo rečeno nekateri imajo čas in znanje, nekateri pa nič od tega. In vsak ima pravico zastavit vprašanje.
Če si mogoče admin, potem bi še imel pravico govort kaj lahko in kaj ne, tko se pa ne pritožuj preveč, če ti pa kaj tukaj ni všeč, pa obišči druge forume! |
nono, japček. očitno grešiš/te smisel borgovega javkanja! vsak kvaliteten forum dejansko potrebuje takele namrgodene starce, ker bi če ne bil teksas vsepovsod.
in da ne bom (preveč) filozofiral, ker se enostavno nekaterih ne prime bom na kratko povzel; ne gre zgolj za to, da ima nekdo značko admin oziroma moderator in zdej vsi s strahospoštovanjem do njega povešemo ušesa in se slinmo ko plži lazarji, ne. gre se za neko spoštovanje tudi do ostalih soforumašev, ki imajo očitno več kilometrine kot še nedozorel japček.
na zelo kultiviran način si lahko predstavljate forum tudi kot družbo ljudi h kateri pristopi posameznik. če bo preceč pameten in se ne bo vklopil na vljuden način bo kaj? no?
ergo, kultura na internetu (še) vedno obstaja.
tako, borg. še en tečnež priliva na ogenj.
moderatorja pa prosim, da tole vrže pod zaklep. konec koncev bi večja ažurnost tudi slednjih pripomogla k tudi večji kulturi in ozaveščanju vseh zelencev kakšen je hišni red.
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #31 Objavljeno 22.12.2009 00:05:19 |
|
Tud jaz sem mu kr nekaj napisal na predzadnjem postu...pa sem pol zbrisal, ker ni vredno. Pač verjetno takšen je...
Točno tako je tudi moje mnenje...včasih mam več časa, včasih manj...pač vprašaš na forumu, fantje z svojim znanjem hitro odgovorite pa je zadeva rešena...vsi srečni...in to je to, namen foruma.
|
 |
Jabukspešl
|
 |
|
Prispevek: #32 Objavljeno 22.12.2009 00:11:19 |
|
Dajte si predstavljat da je to vaš forum,za katerega skrbite da je urejen in pregleden.V katerem ne rabite skakat iz ene v drugo temo da najdete odgovor ker je sto istih, ampak je na enem mestu vse.Je to tak težko ?
|
 |
Jabček
|
 |
|
Prispevek: #33 Objavljeno 22.12.2009 00:16:02 |
|
Glej, nimam časa in ne volje se spuščat v diskusijo! In četudi je moja oznaka jabček, kar pomeni da sem nov na temu forumu (ker sem pred dobrim letom in pol presedlov na Apple). Ne mi pa prosim pametovat kaj namen foruma.
Glej če hočeš met webcam na MSN si naloži 8.0 je še beta in ima ker nekej hroščov, ampak dela pa zadovoljivo dobro.
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #34 Objavljeno 22.12.2009 00:19:50 |
|
15 strani je res pregledno ja. Pa prebiraš, da gre...pa negre...pa gre z tem...
Sem pač vprašal, lahko se odogovori (mam zadevo rešeno), čez 3 dni pa zbrišete temo. Ajnfoh!
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #35 Objavljeno 22.12.2009 00:21:47 |
|
beno84 je napisal/a: | Glej če hočeš met webcam na MSN si naloži 8.0 je še beta in ima ker nekej hroščov, ampak dela pa zadovoljivo dobro. |
Hvala! No nevem, če se to omenja kaj na prejšnji temi 
|
 |
Jabukspešl
|
 |
|
Prispevek: #36 Objavljeno 22.12.2009 00:29:18 |
|
No nevem,če si lahko zdaj ponosen na svojo nesposobnost...
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #37 Objavljeno 18.07.2011 17:16:41 |
|
Mene pa zanima kako to da mi ne dela chat prek kamerce ob verziji msn-ja 8.0.1?
Pogovarjal sem se z prijateljem ki ima windowse. Sam imam macbook pro 17''(2011).
Enostavno sem pritisnil gumb za videoklic in medtem, ko se je prijatelja dobro videlo, je pri meni pisalo:
''Your webcam is not available. Make sure that your webcam is correctly configured and is not being used by another application. Then start the call again.''
Torej kamerce ni uporabljala nobena druga aplikacija. Ima kdo kak nasvet kaj bi bilo lahko narobe?
Hvala vnaprej 
|
 |
Stevie Wozniak
|
|
 |
|
Prispevek: #38 Objavljeno 18.07.2011 20:41:42 |
|
Prvo kot prvo je lepo da si uporabil iskanje in nisi odprl nove teme.
Jaz bi se problema lotil tako da bi prvo zagnal kamero z photoboothom da vidis ce kamera deluje. Potem bi sledil restart racunalnik, glede na to da racunalnik misli da je kamera uporabljena v eni applikaciji. Ce to ne bi pomagalo pa bi poskusil nalozit se kak drug msn program, nekaj jih je omenjenih ze zgoraj.
|
 |
Stevie Wozniak
|
|
 |
|
Prispevek: #39 Objavljeno 18.07.2011 20:46:47 |
|
Deko je napisal/a: | @we_are_the_borg
Čist enostavno...če ti tema ne diši jo preskoči, ne beri, ne piši, ne odpiraj....kaj ti ni jasno. Zaradi takšnih kot si ti forum zgublja uporabnike. Sem že kr nekaj tem odprl, mogoče so katere že bile na forumu, mogoče ne...pa ti povem fantje so mi odgovorili v nekaj minutkah, zadevo sem rešil in sem jim zelo zahvaljujem. Ja res sem nov uporabnik...ti ša ĐEK kateri si že MAC "majster".
Ne beri, ne odpiraj, ne piši...presedlaj na temo ki ti odgovarja. Mi pa je interesantno, da sploh imaš toliko časa pametnjarit.
In v bodoče...če bom kaj rabil, bom kot vedno na hitro pregledal pod "search"...če bo kakšna tema 10 strani bom še poskušal na hitro poiskat...če ne...odprem temo. Zame enostavno. |
Jaz se pa kar strinjam z @we are the borg, ker bi bilo kar fino ce bi forum zacel zgubljati take pojave kot si ti. Povej zakaj bi odprl temo in jo cez 3 dni zaprl, ce pa bo cez pol leta nekdo imel spet isti problem in ne bo moral spet odpreti novo temo na forumu. Res ucinkovito. In ja tudi zaradi takih ki odpiranjo nove teme je posledicno neuporaben tudi gumb iskanje, ker ti navrze 10 strani zadetkov, ker je bilo odprtih ze sto tem glede obstojecega problema. Raje vidim, da je tema dolga 5-10 strani, pa vsaj ves da bos tam skoraj zagotovo nasel problem.
|
 |
Jabuk Staff
|
 |
|
Prispevek: #40 Objavljeno 18.07.2011 21:51:09 |
|
post je star 2 leti.
|
 |