Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
CARINJENJE - NUJNO!!! Prosim za nasvet!
Jablanator

Jablanator

Kraj: Lj
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 25.11.2009 20:32:26
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
@CrazyG: Ja, hvala za tvojo izkušnjo, ampak jaz imam dejansko račun, na podlagi katerega je bilo plačano...sploh pa, to je privat pošiljka, ni odvisno od ebaya, ker mi jo je poslal prodajalec s katerim sva se prej dogovorila o načinu plačila in stroških pošiljanja.
Kar se pa tiče ebaya: ne vem, na mojem paketu ne piše ama ništa o ebayu, ker je bila kot sem že rekla, to privat zadeva...
Pa še tole: ni mi jasno, zakaj si hodil tja. Jaz moram vse urediti zgolj s klikom. Smile Kaj hočem povedati? Najbrž si imel izkušnje z drugo špedicijo ker ni zgolj en in edini ponudnik tovrstnih storitev pri nas. Sploh pa, če te lahko vprašam, kaj si kupoval in za kolikšno vstoto? In pa seveda s katero pošiljko je prišel paket?
Kar se mutenja tiče: sej tu nihče ne muti. Smile Gre samo za to, ali račun, za upoštevajo ali pa ocenijo na podlagi tržne vrednosti. To je to.
Jablanator

Jablanator

Kraj: Lj
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #22   Objavljeno 25.11.2009 20:34:11
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
@Mr. Random: Ja, odpade! Wink
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani