evo sedaj mi pa javi tole napako!
| Velik problem z zvokom | |||||||||
|
|||||||||
Se vedno ni nic bolse! tako da mora biti nekaj s telefonom ce se ne motim! servis klice! mikrohard ti ki si bolj vesc, ce dam kot nov telefon pa ga syncam, ali lahko se vedno potem stari backup gor dam?
|
|||||||||
Tudi ce ni jailbreakan se da shranit Recimo s pomocjo programa PhoneView (MAC only) ... je pa res, da je treba za vsak igro psoebej poiskati, kje se nahajo "savegame-i" ... ![]() |
|||||||||
To da ne mores restorat, je lahko kaj narobe tudi s tvojim racunalnikom (kaksen firewall, antivirus,... gonilniki za USB... ali pa zasvinjan sistem z virusi |
|||||||||
Zdravo, pred nekaj dnevi se tudi jaz restoral iphona in sicer na windowsih. Dobil sem isto nek error in pomagalo je da sem: -še enkrat sinhroniziral iphona z računlanikom -potem sem ugotovil da itunes ni na zadnji verziji tako da preveri ce imas vse up to date -nato sem restartal računlanik -zamenjal kabel iz prvega usb-ja v drugega -še enkrat sinhroniziral iphona Potem pa je restore potekal normalno |
|||||||||
uu fino fajn! sedaj moram pa samo se maca kupiti |
|||||||||
Saj verjetno je na voljo tudi kaksen Windows program (iPhoneBrowser?)
|
|||||||||
pomojem mi kaj drugega kot pa servis ne pomaga! zvoka se vedno ne snema!
|
|||||||||
Si naredil clean restore?
|
|||||||||
sem ja! restore pa set up as new phone! pa sem probal pa nic boljse
|
|||||||||
Ti snemalnik zvoka posname zvok? Te sogovornik sliši, ko se pogovarjaš po telefonu?
|
|||||||||
sogovornik me slisi! snemalnik mi posname zvok vendar moram govoriti cisto blizu mikrofona! prav tako je na posnetkih! prej sem bil lahko par metrov stran, normalno govoril pa je vse lepo posnelo! mozno da se je prah notri nabral!
|
|||||||||
Zdaj govoriš, da zvok je, le da se zelo slabo sliši, prej si pa govoril, da zvoka ni!
Če bi bil mikrofon zabasan, potem bi te tudi sogovornik slabše slišal. Vprašaj jih, če te normalno slišijo. Ker če te tudi oni slabše slišijo, potem je po vsej verjetnosti umazanija na mikrofonu in ga je treba spihat oz. nekako spucat. Če te pa tisti odlično slišijo pa še vedno mislim, da je napaka softwerske narave. V tem primeru bi jaz probal še restore iz DFU moda in nato set up as new device. |
|||||||||
potem sem se enkrat probal in sem govoril cisto blizu mikrofona! pa je bil zvok vendar zelo tih! ko predvajam glasbo mi cisto normalno dela, tako da zvocnik pomoje ni kriv!
|
|||||||||
kako pa gre to iz dfu moda??
|
|||||||||
|
|||||||||
zdaj mi pa stalo isto napako javlja! error 1013 al neki tazga, ko restoram!
|
|||||||||
Si že porbal postopek ki sem ti ga nekaj postov višje objavil.
Citiram samega sebe: Zdravo, pred nekaj dnevi se tudi jaz restoral iphona in sicer na windowsih. Dobil sem isto nek error in pomagalo je da sem: -še enkrat sinhroniziral iphona z računlanikom -potem sem ugotovil da itunes ni na zadnji verziji tako da preveri ce imas vse up to date -nato sem restartal računlanik -zamenjal kabel iz prvega usb-ja v drugega -še enkrat sinhroniziral iphona Potem pa je restore potekal normalno |
|||||||||
sedaj to delam in upam da mi bo potem slo kot po maslu!
|
|||||||||
Ne, nic ne pomaga! error mi vrze ven, potem sem ga hotel z tiny umbrello iz recoveryja vrzti se pa mi samo pokaze da ga moram dati na itunes! potem pa spet isto, da ga moram restorat pred uporabo in se krog ponavlja!
|
|||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |