pa sj ravn v tem je problem ker nemorm nobene reči nalagat ker nimam wifi omrežja:) začaran krog:)
Mislu sm, da bi blo treba zrihtat nastavitve pod cellular data network kjer nimam upisanega ničesar.
Nevem pa kakšne so nastavitve če si simobilov uporabnik?
Madonis v temu tednu sm ze kr napredvov na mojmu tulifončku:)
Mam pa spet en nov problem.
Nalozu sm si programck da lahko pošiljam tudi mmsje. ( V kotu med pisanjem smsjev se je prikazala ikona z foto aparatom, tam lahko izberem sliko in jo pošljem).
Problem pa nastane ker mi sike enostavno noče poslati...vedno se pojavi zraven nje klicaj ki opozarja da slika ni bila poslana.
V čem je problem?
Madonis v temu tednu sm ze kr napredvov na mojmu tulifončku:)
Mam pa spet en nov problem.
Nalozu sm si programck da lahko pošiljam tudi mmsje. ( V kotu med pisanjem smsjev se je prikazala ikona z foto aparatom, tam lahko izberem sliko in jo pošljem).
Problem pa nastane ker mi sike enostavno noče poslati...vedno se pojavi zraven nje klicaj ki opozarja da slika ni bila poslana.
V čem je problem?
Imas slucajno Tusmobil? Ker ce ja, potem moras pomoje nalozit .ipcc tako za Tusmobil, kot tudi za Mobitel...
_________________ Lp
Thomas
In še stvar, ki me resnično moti, gre za nek pomočnik pri pisanju sporočil in sicer mi telefon sam išče besede in mi jih avtomatsko uloži v besedilo če jo ne prekinem.
Kako se znebiti tega?
Spet se mi je nabral nekj uprašanj in se zopet obračan na tiste, ki iphone ze do dobra obvladajo:)
Zanima me kako nastavim, da mi v zgornjem levem kotu stalno prikazuje logo operaterja.
Prikaže mi ga le ob uklopu naprej pa mi piše le simobil.si?
In še stvar, ki me resnično moti, gre za nek pomočnik pri pisanju sporočil in sicer mi telefon sam išče besede in mi jih avtomatsko uloži v besedilo če jo ne prekinem.
Kako se znebiti tega?
Hvala vam za odgovore
hm z ustreznim ipcc filom bi to moralo delat??? Imas mogoce vec datotek gor ali pa sploh nisi nalozil?
Glede besed:general,keyboard,izklopi auto correction...
Lp
Ma cudj mi je tole glede logota od simobila.
Nedela tko kokr bi mogl.
Pokaže mi ga le ko prižgem telefon in ko dobi omrežje nato pa se izpiše navaden napis simobil.si
Ma cudj mi je tole glede logota od simobila.
Nedela tko kokr bi mogl.
Pokaže mi ga le ko prižgem telefon in ko dobi omrežje nato pa se izpiše navaden napis simobil.si
Verjetno si nalozil se kaksne "smeti", ki ti to onemogocijo... Ali pa si logotipe nalagal preko razlicnih nacinov (preko .ipcc, rocno preko SSH, preko Cydie in Mitjevega source-a,...) ali pa si celo namestil napacne logotipe (recimo za kaksno drugo verzijo firmware-a ali drug model iPhone-a ...
_________________ Lp
Thomas
Mi lahko kdo pomaga na iphone naloziti video.
Nikakor mi ga ne naloziti kljub temu, da ga v itunsih lahko predvajam.
Kaj je potrebno postoriti? Napiše mi pa zmerj da ga nemore kopirat ker ga nemora predvajati.
Zamenjati moraš format iz .avi recimo v .mp4.. Potem izbereš pri iphonu da ti sinhronizira videje in potem se prenese. Na iPodu greš na videos in ga imaš tam. Poišči kaj na googlu recimo iphone converter ipd..