Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Odklep iphone 3G 3.1.2
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 16.11.2009 21:59:23
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zux je napisal/a:
imam 3g ja z 5.08 nadgrajenega na 3.1.2 (kupljen na hrvaškem) vse dela lepo in prav samo operaterja mi ne pokaže prav tako pa mi vsake toliko časa vrze vn error - neki z networkom... pa ubistvu ni nobenega problema... sam zivcira me ta popout, je mel kdo podobne težave pa kako jih je odpravil?

Isto pri meni 3GS.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #22   Objavljeno 17.11.2009 08:26:33
Zux je napisal/a:
imam 3g ja z 5.08 nadgrajenega na 3.1.2 (kupljen na hrvaškem) vse dela lepo in prav samo operaterja mi ne pokaže prav tako pa mi vsake toliko časa vrze vn error - neki z networkom... pa ubistvu ni nobenega problema... sam zivcira me ta popout, je mel kdo podobne težave pa kako jih je odpravil?

Ce si to napisal kar tako, potem je vseeno, kaj si napisal..

ce pa pricakujes kaksen odgovor ali komentar, pa se vsaj toliko potrudi, da podrobno opises svoj problem...

Ker to, da javi "neki z networkom" je zelo nepopoln podatek in ne pripomore prav nic... sploh ce bi recimo samo rad pomagal in s pomocjo Google-a poskusal najti kaksno resitev... Smile

Jabuček

Jabuček

Kraj: Lesce, Slovenia
Ni navedeno

Prispevek: #23   Objavljeno 17.11.2009 11:11:46
Citiram:
could not activate cellular data network
you are not subscribed to a cellular data service

evo tole mi javi Wink
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #24   Objavljeno 17.11.2009 11:23:33
No vidis... to pa je nekaj popolnoma drugega... Smile ...

To pomeni, da nimas pravilnih nastavitev za GPRS/EDGE/3G za tvojega operaterja... ali pa jih sploh nimas vpisanih... Se pa zgodi takrat, ko neka apliakcija zahteva dostop do interneta (Push mail, osvezevanje necesa,...)

Najlazje to naredis tako, da posnames na iPhone .ipcc datoteko za tvojega operaterja ...

Ker sem skoraj preprican, da bo naslednje vprasanje nekaj v stilu: Kako pa posnamem ipcc datoteko oz. Kje dobim ipcc datoteko, dam ze kar vnaprej link do navodil >> http://maticek.wordpress.com/2009/06/12/mms-in-tethering-nastavitve-za-iphone-os-3-0/

Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #25   Objavljeno 17.11.2009 13:02:05
Jest je napisal/a:
Najlazje to naredis tako, da posnames na iPhone .ipcc datoteko za tvojega operaterja ...

Ker sem skoraj preprican, da bo naslednje vprasanje nekaj v stilu: Kako pa posnamem ipcc datoteko oz. Kje dobim ipcc datoteko, dam ze kar vnaprej link do navodil >> http://maticek.wordpress.com/2009/06/12/mms-in-tethering-nastavitve-za-iphone-os-3-0/

hvala, sicer sem eden tistih ki za podobne stvari uporabljam google Smile sicer mi sen popout vrze ga javim ko ga ponovno zabelezim Wink
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #26   Objavljeno 17.11.2009 16:24:57
Drugi popup, ki se ti verjetno pojavi takrat, ko klices in pise "Call Forwarding Active" ... Tudi ta izgine, ko uredis nastavitve s pomocjo ipcc datoteke ...

Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #27   Objavljeno 17.11.2009 17:00:21
Jest je napisal/a:
Drugi popup, ki se ti verjetno pojavi takrat, ko klices in pise "Call Forwarding Active" ... Tudi ta izgine, ko uredis nastavitve s pomocjo ipcc datoteke ...

ne ne nekaj drugega je prav tako nekaj z networkom, vendar mislim da bo ipcc datoteka tudi to odpravila Wink hvala
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani