Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
iPhone iz ebay at
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 11.10.2009 13:29:20
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
gpc17 je napisal/a:
sussi že zdavnej sem dojel kaj je paypal. Ne bi rad plačeval po ebayu z master card ampak s paypalom!!
zee in kaj ce ga ? saj se ga da odklenit Wink

Če je bil uradno posodobljen na 3.1 in ima baseband 5.11.08 potem lahko samo še sanjaš o odklepu.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #22   Objavljeno 11.10.2009 13:31:28
gpc17 je napisal/a:
sussi že zdavnej sem dojel kaj je paypal. Ne bi rad plačeval po ebayu z master card ampak s paypalom!!
zee in kaj ce ga ? saj se ga da odklenit Wink

Ce ima gor 3.1 ali celo 3.1.2, se ga NE DA odklenit... vsaj trenutno je tako...

In glede placila ... tudi ce placas preko PayPal-a... gre posredno preko Eurocarda (ali kaksne druge kartice)... tako je cisto vseeno, ali placas direktno ali indirektno...

Samo kolikor sem razumel, ti nimas kartice... Takole preko neta fehtat, ce bi kdo placal je malo cudno...Vsaj jaz tega ne bi naredil nekomu, ki ga sploh ne poznam Rolling Eyes

Jabuk Staff

Jabuk Staff

Moški

Prispevek: #23   Objavljeno 11.10.2009 13:33:57
To tudi sam vem da pri softwaru 3.1 ali višjemu ne moreš odklepati. Zato pač ne bom kupil takega saj niso na ebayu samo taki.
Kako gre preko eurocarda? Nevem kaj sanjaš. Ti meni nakažeš recimo 300€ na paypal. Jaz imam 300€ gor in jih lahko naprej nakazujem, nima veze tukaj eurocard.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #24   Objavljeno 11.10.2009 13:36:14
gpc17 je napisal/a:
To tudi sam vem da pri softwaru 3.1 ali višjemu ne moreš odklepati. Zato pač ne bom kupil takega saj niso na ebayu samo taki.
Kako gre preko eurocarda? Nevem kaj sanjaš. Ti meni nakažeš recimo 300€ na paypal. Jaz imam 300€ gor in jih lahko naprej nakazujem, nima veze tukaj eurocard.

To je en nacin... jaz vedno placam preko PayPala in se mi trga iz Eurocarda ali American Express... pac odvisno od tega, katero izberem v svojih nastavitvah ...

Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #25   Objavljeno 11.10.2009 13:36:24
Nic ne sanja, ampak zgleda, kot da hoces nekoga mastno nateg*.

Tvoji odgovori ta vtis samo se podkrepijo.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #26   Objavljeno 11.10.2009 13:36:48
... in se nikoli nisem nakazoval kaksnega denarja na svoj PayPal racun ...

Jabuk Staff

Jabuk Staff

Moški

Prispevek: #27   Objavljeno 11.10.2009 13:38:20
Jest kakšne načine imaš ti ubistvu sploh ne zanima.
zee nobenga nočem nategnit. Zaradi mene se lahko dobimo v živo jaz dam denar na roke nekdo pa gre na net in mi nakaže v pričo mene.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #28   Objavljeno 11.10.2009 13:43:08
gpc17 je napisal/a:
Jest kakšne načine imaš ti ubistvu sploh ne zanima.
zee nobenga nočem nategnit. Zaradi mene se lahko dobimo v živo jaz dam denar na roke nekdo pa gre na net in mi nakaže v pričo mene.

To ni moj nacin... toje nacin placila preko PayPal-a Smile ...

Drugi nacin pride v postev predvsem za prodajalce... ki dobijo v zamenjavo za robo ali storitev placilo nakazano na PayPal racun... in najlazje oz. najceneje je, ce ga spet porabijo za placilo necesa drugega... ker v nasprotnem primeru se mu od zneska se odbije neka provizija za dvig denarja....

Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #29   Objavljeno 15.01.2010 23:44:16
Živjo! Da ne odpiram nove teme bom kar tukaj napisal. Iščem nov mobilnik, ker mi je star "umrl". Prijatelj mi je svetoval naj se obrnem na vašo stran glede iPhona. Razmišljal sem o nabavi preko eBaya.

Mam pa ene par vprašanj:

http://cgi.ebay.com.au/New-Unlocked-Quadband-SC-IPHONE-N7-Mini-Cell-Phone-2GB_W0QQitemZ270507285272QQcmdZViewItemQQptZAU_Mobile_Phones?hash=item3efb7d9b18

zakaj so mini iPhoni tako poceni? Imajo vse funkcije kot navadni iPhoni? Bi ga vi kupili? Zakaj so nekateri iPhoni recimo 40€ drugi pa 400€ (iz različnih podjetij)? Bi se zafrknil če bi nabavil mobi z zgornjega naslova?

hvala za odgovore!
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Ni navedeno

Prispevek: #30   Objavljeno 16.01.2010 00:10:13
osemka8 je napisal/a:
Živjo! Da ne odpiram nove teme bom kar tukaj napisal. Iščem nov mobilnik, ker mi je star "umrl". Prijatelj mi je svetoval naj se obrnem na vašo stran glede iPhona. Razmišljal sem o nabavi preko eBaya.

Mam pa ene par vprašanj:

http://cgi.ebay.com.au/New-Unlocked-Quadband-SC-IPHONE-N7-Mini-Cell-Phone-2GB_W0QQitemZ270507285272QQcmdZViewItemQQptZAU_Mobile_Phones?hash=item3efb7d9b18

zakaj so mini iPhoni tako poceni? Imajo vse funkcije kot navadni iPhoni? Bi ga vi kupili? Zakaj so nekateri iPhoni recimo 40€ drugi pa 400€ (iz različnih podjetij)? Bi se zafrknil če bi nabavil mobi z zgornjega naslova?

hvala za odgovore!

Iphone mini ne obstaja. To so kopije iphonov. Pojdi na youtub.com pa napiši, iphone 2g, iphone 3g, iphone 3gs (nadgradnja 3g-ja), si malo poglej posnetke, kakšne teste, pa boš videl razliko. Lahko greš tudi na bolho preverit cene... težko da boš za mali denar dobil vredu iphone, se pravi vredu ohranjenega itd. pojdi na applovo stran in malo prečekiraj specifikacije...

Iphona prve generacije oz. 2g boš težko dobil pod 150e oz 200e. novejši je model (3g, 3gs) dražji bodo.

http://www.bolha.com/seznam.php?katname=telefoni-iphone&katid=2870&sort=4&status=1

http://www.apple.com/iphone/ (cene tukaj so z vezao in brez davka v USA, tako da jih niti ne glej)

http://www.youtube.com/watch?v=NTiiOR7t59c (iphone 2g - prva generacija)
http://www.youtube.com/watch?v=TuGAu8d9nlI (iphone 3g)
http://www.youtube.com/watch?v=7XeoWebrZBo (iphone 3gs)
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani