Sedaj sem s kolegi poskusil update tudi preko iTunes. Na enem kompu pride update do cca 1/3, in potem vrze error 14. Pri drugem kolegu je prislo do cca 1/2, in vrglo error 53.
Kot kaze bo potreben restore z izgubo podatkov

| iPhone 5s težave - take in drugačne | |||||
Ostane isto, oziroma se ne spremeni.
Sedaj sem s kolegi poskusil update tudi preko iTunes. Na enem kompu pride update do cca 1/3, in potem vrze error 14. Pri drugem kolegu je prislo do cca 1/2, in vrglo error 53. Kot kaze bo potreben restore z izgubo podatkov ![]() |
|||||
A nimaš backupa v oblaku?
_________________ |
|||||
Nekateri pravijo da jim je uspelo rešit tako, da so ročno prenesli ipsw recimo od tule https://ipsw.me/# in z njim updaitali telefon, če so dobivali error 14
_________________ |
|||||
Na iPhonu SE mi je izginil meni Cellular v Settings. Ima kdo kakšno idejo?
|
|||||
Kaj si naredil, da je izginilo? Nadgradil iOS? Vstavil kartico kaksnega drugega operaterja? Spreminjal regijske oz jezikovne nastavitve in se mogoce meni Cellular Data sedaj imenuje Mobile Data? |
|||||
Hm.. v bistvu ne vem, kdaj je menu izginil; pred ali po nadgradnji na iOS 12. Drugače nisem naredil nič od tega, kar naštevaš v nadaljevanju. Menu Mobile Data imam, ampak a ne bi moral biti "poleg" če Cellular, tam ko nastavljaš operaterja, 3g, 4g, LTE... pa to? |
|||||
Saj je... samo malce naprej (Settings >> Mobile Data >> Mobiule Data options >> Voice & Data >> ...
![]() |
|||||
Ooo.... maš prav! |
|||||
Kako nastavim pošiljanje MMS sporočil v tujini? Telefon je 5S.
Settings -> Mobile Data -> Mobile Data Network so nastavitve za Mobile data, ne pa tudi za mms. Drugih nastavitev na tem nivoju pa ni. Glede na google bi morale biti tukaj tudi nastavitve za MMS. Telefon sem že ugasnil in prižgal. Lp, Peter p.s. pa pustimo to da so šalabajzerji na Bobu rabili 4 dni da so mi odgovorili kako nastavim prenos podatkov v tujini (bilo je nastavljeno na simobil.si) |
|||||
bob ima probleme pri MMS-ih... podobno kot HoT ... Lahko sicer probas namestiti tole datoteko z nastavitvami >> https://www.bob.si/upload/SettingsMMS/bob.mobileconfig ... Ni pa nujno, da bo deloval, kar je tudi zapisano tukaj >> https://www.bob.si/pomoc-in-informacije/nastavitve-za-internet-in-mms ![]() |
|||||
Nisem vedel da imam “novejši” aparat, 5S...
|
|||||
Ce nisi vedel... sedaj ves |
|||||
Pozdravljeni, imam težavo pri delanju backupa iPhona na MB, do sedaj sem backup delal na win7 in je delalo vse normalno, sedaj pa sem telefon priklopil na MB Air pa mi prikazuje telefon kot nov, torej ali ga restoram in naložim na novo ali pa naloži backup od iPada, ki sem jih delal na MB in nobene druga možnosti, ve kdo kako narediti samo backup, brez restora?
_________________ MacBook Air 13" (2015) iPhone 5s iPad mini iPod touch 4g. |
|||||
Je že kdo rešil težavo pri polnjenju, ko se telefon obnaša kot da bi imel kratek stik na konektorju za polnjenje?
Če pravilno pritisnem kabel za polnjenje navznoter v telefon in pod kotom, mi bo telefon polnilo normalno, drugače pa prekine polnjenje. Je to morda možno samo rešiti s popravilom, ali pa kar menjavo polnilne enote? Kje se splača vzeti polnilno enoto, na ebayu se najde marsikaj in poceni? |
|||||
Bom kar sam odgovoril na lastno vprašanje, ker sem ves navdušen, da sem našel rešitev, ki je še celo zastonj Slučajno sem našel tale posnetek spodaj: https://www.youtube.com/watch?v=OJisCKosTEE ... in potem sem našel še tole v svojem telefonu in kontakti za polnjenje so spet brezhibni, nobenega prekinjanja, skratka fantastično! ![]() |
|||||
Iphone 5s.
Se ne polni. Se ne prižge. Kabel in polnilec sta ok, ker polneta 7+ brez problema. Gre morda za ic chip (ali kako se mu reče). Se ga da dobiti kje v sloveniji? EDIT: Polni očitno se, ker je tam kjer je baterija toplo. |
|||||
Windows Explorer ne vidi 5S telefona (da bi z njega prenesel video posnetek na računalnik)
Pred dnevi sem se nekaj igral z nastavitvami (onemogočal sem service, ker nisem želel da se mi aplove zadeve nalagajo pri zagonu račnunalnika) in si nisem zabeležil kaj sem spreminjal. Pogledal sem že: Turn Windows features on or off (ni nič) services.msc msconfig.exe Startup in Services tab iTunes vidi telefon, iCloud je v system trayu, Windows 7... Kaj moram še pogledat? |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 94, 95, 96 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |