A je že kdo našel kakšen bypass za tale d3go
Ker xcon in ts protector še vedno ne delujeta
| Telemach D3GO - mobilna televizija | |||||
A je že kdo našel kakšen bypass za tale d3go
Ker xcon in ts protector še vedno ne delujeta _________________ ????????⚫⚪ ????☯☢???? ???????????????? ❌⭕❌⭕ |
|||||
Lep pozdrav. Kako nastaviti iphona/ipada da bi delali vsi programi na xy omrezju(rabim za siolovega, ce je pomembno). Vsakega odgovora se veselim.
|
|||||
Potrebno je narediti VPN povezavo. |
|||||
Mi zaupas kako? Sem cisto nov pri temu. Lahko tudi na zs. Hvala
|
|||||
|
|||||
Sm vidu, da so app mal uredil pri androidu, za ios se obeta tudi kakšna posodobitev?
|
|||||
Rabim za ipad/iphone.. A kaksnega krajsega prirocnika ni? |
|||||
https://support.apple.com/en-is/HT201550 Verjetno rabim kaj takega. Kje pa dobim nastavitve od telemacha?
|
|||||
Let me google that for you |
|||||
Telemach ti 99.99999% ne zagotavlja dostopa do omrežja preko VPN-ja. Si boš moral kar sam postaviti VPN server... ampak glede na vprašanja tukaj imam občutek, da bo to prevelik zalogaj. |
|||||
Sem nov tukaj ja. Gre se mi sam zard sport klub-a haha:D
|
|||||
a še kommu tsprotector 8 in xcon ne odpravita težave za predvajanje programov izven telemach omrežja?
_________________ Človeka vse življenje muči lakota po priznanju. (Jan Parandowski) |
|||||
xcon, tsprotector in podobni skrijejo jailbreak... ne spremenijo ti omrežja.
|
|||||
hm meni je do danes delovalo... zato tudi sprašujem... _________________ Človeka vse življenje muči lakota po priznanju. (Jan Parandowski) |
|||||
Poskusil sem xcon in tsprotector. Noben ni "pretental" d3go aplikacije pri zaznavi jailbreaka.
Ima kdo kakšno drugi varianto, predlog? |
|||||
Piši avtorjem xcona in tsprotectoraj, ter bodo zadevo fixirali. Imel enake težave na iOS 8.4 in so potem popravili |
|||||
Res?!
|
|||||
Imam problem z VPN jem na TELEMACHOVEM omrežju. Priključek imam z 2 Mb uploada vendar skozi nikakor ne spravim D3 GO. Za začetek sem vspostavil PPTP tunel vendar na strani kjer naj bi gledal D3GO (T2 OPTIKA 100/20) se mi pojavi na MACU zgolj okno s programi kasneje pa premikajoč kvadrat, ki kaže nalaganje (ob tem je hitrost prenosa cca 310 kb/ sek) . Po cca 10 sekundah gre na 0 kb/sek in slike seveda ni. Vsekakor mi je jasno da upload 2Mb na lokaciji z TELEMACHOVEM omrežju lahko predstavlja ozko grlo saj tudi VPN zmanjša hitrost. Ali naj poizkusim z OPEN VPN ali kaj drugega ? Za nasvet se zahvaljujem.
|
|||||
Malo sem pobrskal po temi, našel nekaj zanimivih iztočnic, ki se tičejo mojega problema, nisem pa našel odgovora.
Moja težava je predvajanje D3GO na OS X (iMac naprava). Kot večini uporabnikov tukaj, tudi meni javlja, da ViewRight ni nameščen. Downloadal sem ga že dvakrat, ga reinstalliral, nič, spet isto. Je kakšen catch v tem pluginu, ki nastane ob installaciji? Ga morem na kakšno posebno mesto vtaknit? |
|||||
Mene ta viewright tudi heca... Ponavadi samo zprem stran in jo ponovno odprem. Tako naredim ene 5 krat in potem zacne delati... Vse one fole ki jih downloada, pa lepo zbrisem...
Vcasih pomaga tudi to, da browser popolnoma zaprem (quit safari) in ga ponovno odprem.. _________________ MacbookPro (early 2011): dual-core i5 2.3gzh, 8GB ram, 320GB HDD iPhone 6s+, 64 GB, iOS 10 Own (history): iPhone 4s, 32 GB, iOS 6.1.1 |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |