Kot kaže smo vsi, ki smo prenašali številke, naleteli na iste težave:)
| Preprosto Zame (SiMobil paket) | |||||
Kot kaže smo vsi, ki smo prenašali številke, naleteli na iste težave:)
|
|||||
jaz nisem prenašala številke.
|
|||||
opcija 300mb za 6e mam, pa bi morali po porabi zakupljenih količin hitrost zmanjšati (po 400mb se pravi) pa mi jih ne. Imam screen shot
![]() _________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
prej na dzabestu mi je u 6h (čez noč) požrlo do 10% baterije, na preprosto zame oz. simobilu mi pa 40%... Zakaj že?
|
|||||
Ni kriv paket
|
|||||
valda da nima veze z paketom pač pa z omrezjem..aja bi mogu v drugo temo pisat? |
|||||
Z baterijo imam tudi jaz težave odkar sem z mobitela prestopil na simobil.
In edino jakost signala mi je padla na pamet kot vzrok za to, da mi zdaj v dopoldanskem času pade baterija na 50%, na mobitelu pa se je tako spraznila šele do večera. Ista uporaba, nič novih ali odprtih aplikacij. Sem poskusil tudi z izklopom 3g, pa je bilo isto. Je možno da imam dva oddajnika dosti blizu in ves čas preklaplja med njima in tako kuri baterijo? Lokacija: Tehnološki park Ljubljana. |
|||||
mislim da ni kriva lokacija, ker zadnje pol ure sem sel od doma in sem na busu..cca 6km stran in tačas je padla baterija za 13% .. ???
|
|||||
sicer malo offtopic, ampak v mojem primeru se vseeno navezuje na preklop na paket
zanima me ali kdo ve kje bi se dalo dobiti starejso verzijop Si.info ( http://itunes.apple.com/us/app/si.info/id455952351?mt=8 ) programa, zaradi mene magari .ipa, najnovejsa verzija zahteva namrec vsaj iOS 4.2 (mi glih za 1 decimalko zmanjka hvala |
|||||
Nekaj me zanima, tukaj je v vsako od teh opcij :
Klici znotraj omrežja Si.mobil Klici v druga mobilna omrežja Klici v fiksna omrežja po 999 min ali vse skupaj do 999 min? |
|||||
v vsa omrežja je 999 minut
_________________ iPhone 6S, iOS 9.1 MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2014) OS X El Capitan, 10.11.1 |
|||||
Škoda,.. skor sam mislu da vsako od teh po 999 min. Nazadnje urejal/a micom Čet 08. Dec 2011 21:05; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
tudi jaz sem na začetku mislil da je tako, ampak jaz osebno ne porabim toliko minut za vsa omrežja (hvala bogu) heh
_________________ iPhone 6S, iOS 9.1 MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2014) OS X El Capitan, 10.11.1 |
|||||
Kaj je z netom danes?!?
_________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
Men ina taistem paketu dele brez težav...zaenkrat
|
|||||
Dons net ne dela splJoh pri meni ..
![]() _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Meni na trenutke ne dela. Če pa že dela pa dela počasi:/
|
|||||
Preobremenitev omrežja - naval novih lastnikov SiMobil iPhone-ov.
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
ok pol nism edini. sam tle v šiški se mi to dogaja že odkar so "nadgradili" omrežje.
plačujem pa 2x mobilni internet... zato da ga nimam potem ne na telefonu ne na modemu _________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
Sem od včeraj prestopil na Simobil iz Mobitela... in sem zelo zadovoljen.
Postopek je bil hiter in celo pri meni sedaj doma vleče 3G z cca 5Mbit, pri Mobitelu mi doma 3G sploh ni vlekel. Bomo vidli kak bo... |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone/iPad omrežja - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |