fyi: je blo treba restartat iPhone. zdj deluje.
| Google maps | |||||
fyi: je blo treba restartat iPhone. zdj deluje.
|
|||||
Da malo obudim temo: je kdo kje zasledil, kdaj mislijo kaj posodobiti slike za Street View pri nas? Kakor gledam, so še kar tiste stare iz 2013 ipd., čeprav so bili lani spet pri nas.
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
ravno te dni vozijo po lj. zgleda bodo vozili do oktobra in bo potem v 2023..? celoten spored tukaj: https://www.google.com/streetview/explore/ |
|||||
So pa res bili že lani, zato bi bil lahko del slik zamenjan že kmalu. Lani je snemal tudi Apple in v Maps se znajo slike (Look around) pojaviti še letos. V Italiji so že. |
|||||
dons srečal, šu iz Most proti letališču Brnik. _________________ Probaj bit ne-užaljen če si citiran =) Fuck new MacOS'es! X, El Capitan is at the TippyTop! |
|||||
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Kaj pa na CarPlay? Se tam tudi prikazuje?
|
|||||
Se. Oziroma vsaj meni se je v Španiji, predvidevam, da bo enako pri nas.
|
|||||
Meni nič ne kaže. Najbrž kaže samo na AC. To da je tam 130 sem si pa zapomnu.
|
|||||
Meni se je v Avstriji že prikazovalo to čez naselja, v SLO pa še nisem sprobal. |
|||||
Deluje tudi pri nas… ampak samo med aktivno navigacijo…
![]() |
|||||
V zadnjem času opažam, da GM ne prikazuje niti opozarja več z zvočnim signalom na stacionarne radarje. Morda kdo ve, zakaj?
|||||
Poglej nastavitve v app-u, pri meni so bili alert označeni kot mute in sem ponovno vključil “Play alerts even while muted” in ponovno delajo. |
|||||
Hm, nisem imel na mute, sem pa imel izkljopljeno "Play alerts even while muted", tako da sem slednje sedaj vklopil. Čeprav dvomim, da bo kaj pomagalo, če pa prej itak nisem imel na mute. Prej je sicer tudi na zemljevidu kazalo stacionarne radarje (oranžna ikona), sedaj pa ne več! Tako da mi ni jasno, zakaj je to sedaj tako? Ali tebi kaže radarje na karti? _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |