| Novejše igre | |||||
RR1 sicer nisem sprobal, ampak od nsf mi je bila 5ka boljša...
|
|||||
Update za Infinity Blade
|
|||||
Prišel je update za RR2 in NFS Hot Pursuit.
|
|||||
A se splača nabavit Hot Pršut? Je ql?
|
|||||
Ne
|
|||||
mislim da že Real Racing 1 pomete s konkurenco, dvojka je pa res daleč pred vsemi.
|
|||||
Men je cool in ga kar špilam |
|||||
Kul, bom najbrž nabavil, saj je samo 0.79 €.
Mi lahko nekdo pove, v čem je pravzaprav štos igre "Inception"? |
|||||
jaz pa sem real racing 2 že skoraj obrnil
|
|||||
real racing 2 , 4 teh win ..
eno vprašanje glede infinity blade, če pride update mi je jasno da ostane character itd.. kaj pa če morem narediti restore ? gre vse v nič ? kako potem dobiš nazaj character in ostale stvari... hvala |
|||||
Jest je pisal o tem kako dobiš nazaj shranjene igre s programom PhoneView za MAC http://www.ecamm.com/mac/phoneview/
Glej zavihek Apps. P.s. Ti bo Jest to jutri strokovno razložil, ker jaz ne najdem tega posta kjer je to pisal. |
|||||
|
|||||
če pa je restore from backup pa se nimaš bati za shranjene igre
|
|||||
Ce je jailbrekan, bo "restore from backup" lahko problem |
|||||
to vsekakor, ampak če ni jailbreakan pa ni nobene bojazni
|
|||||
vse lepo in prav vendar kaže samo en app , in še to ta kjer ne rabiš save game .. weirdoo ali je za to potreben afc2add iz cydie ? |
|||||
mogoče pa tole ne bo delovalo s crackanimi igrami
|
|||||
če pa kaže en sam crackan app
update 1 : na drugem mestu so... root/user/applications , potem pa treba pač poiskat (mape so neke številke in črke) , pogledaš po ime.app , če nisi siguren pogledaš po itunesartwork slikici.. infinity blade ima Swordgame.app , save game je pod documents z imenom Swordsave.bin in še ena mapa je zraven |
|||||
Priporočam NBA JAM
|
|||||
Čez 2 dni bo od Gameloft/a izšla nova igrica za iOS s imenom Gangstar Rio: City of Saints
Upam da bo zastonj ali pa bo stala 1€ |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |