v petek in čez vikend grem v Ljubljano... a bo takrat že v trgovinah?
| Snow Leopard Gold Master 10A432, že priskusili? | |||||||||
v petek in čez vikend grem v Ljubljano... a bo takrat že v trgovinah?
|
|||||||||
V petek po 12h ... |
|||||||||
Tako hitro da ne bi imel časa it v trgovino, pa 10.6.1 tudi ne bo prišel. |
|||||||||
kje pa? Sem iz okolice Murske Sobote in redko v Ljubljani, tako da mi malo opišite v kateri trgovini in v bližini česa je trgovina?!
|
|||||||||
|
v petek bo na zalogi, nekje od 9.00 ure dalje (predvidoma) pri pooblaščenem prodajalcu. vendar bo količina omejena.
Nazadnje urejal/a Gost Sre 26. Avg 2009 21:00; skupaj popravljeno 1 krat |
||||||||
potem pa se mi sploh ne splača nalagat tega 10A432 builda, če v petek pravega kupim... |
|||||||||
Točno tako. |
|||||||||
tam v City Parku je iStyle, ali? Bodo v petek tam že imeli SL? Kje bo zagotovo?! Prosim, da mi približno opišete, kje se ostale trgovine nahajajo, ker nimam pojma
Hvala |
|||||||||
|
City Park ima iStore, kjer bo nakup možen nekaj dni kasneje. Namreč niso pooblaščeni prodajalci oz. APR!
V petek bo tako možno kupiti le v trgovini EPL ali iStyle. Nazadnje urejal/a Gost Sre 26. Avg 2009 21:14; skupaj popravljeno 1 krat |
||||||||
http://www.apcom.si/slv/buy/ |
|||||||||
še enkrat, hvala!
je možno še jutri naročit in rezervirat? |
|||||||||
|
Da. Prednaročilo je možno oddati (email), kmalu bo pa na voljo tudi spletni obrazec.
|
||||||||
sem že našel v njihovem apple storu. sem se prijavil, in sedaj hočem oddati naročilo...
ampak piše da je osebni prevzem na naslovu: PowerCom Sistemi d.o.o., Apple IMC Slovenija, Šmartinska 106, 1000 Ljubljana tam na glavni strani pod naslovi trgovin, tega naslova ni.. mi zna kdo pojasniti, preden oddam naročilo!? |
|||||||||
|
zemljevid.najdi.si
maps.google.com drgač ti je to BTC (začetek, če prihajaš iz centra LJ). ps: seveda ni pod naslovi, kjer so pooblaščeni prodajalci, namreč sami so uvoznik, ki imajo tudi spletno trgovino |
||||||||
hvala za informacije!
potem pa kar naročim in v petek grem po svojo izdajo Snow Leoparda! |
|||||||||
Šmartinska 106? Tam imajo po novem tudi mimovrste za prevzem blaga... čudno?
|
|||||||||
|
Ni povezave. Gre za halo, kjer ima sedež več podjetij.
PS: Prednaročilo je možno oddati tudi na strani www.epl.si (spletni obrazec) |
||||||||
Zakaj se pa ne da naročiti Family Packa ? |
|||||||||
Če kdo želi imam rezerviranega SL-ja pri EPL in mu odstopim rezervacijo včeraj pa sem dobil obvestilo da naj bi bil na voljo že v petek....
torej na ZS ali mail danijelo (at) me.com se lahko zmenimo za podrobnosti. |
|||||||||
Evo, nekaj zanimivega od Walta...
But here’s a tip: Apple concedes that the $29 Snow Leopard upgrade will work properly on these Tiger-equipped Macs, so you can save the extra $140. |
|||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Mac OS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |