Koda za 30% popusta na nov Itak paket: CCE68342.
| Telekom: Džabest na polno & Paket 2015 | |||||
Koda za 30% popusta na nov Itak paket: CCE68342.
|
|||||
Zanima me če se tole kodo uveljavlja na TELEKOMOVEM CENTRU? In tole velja če vzameš paket džabest na polno?
Če ima kdo še kodo prosim na ZS hvala |
|||||
poslano
|
|||||
Hvala
trenutno sta mi že dva poslala. Jutri sporočim katero bom porabil, če bom seveda šel na itak paket. Bom jutri videl kako in kaj. Hvala za hiter odziv.... |
|||||
Pri paketu brezkrbni se porabil vse mobilne podatke. Zakaj pri tem paketu nimajo moznosti zakupa dodatnih podatkov? Kaksna druga resitev? Je kaksen paket z vecjim stevilom podatkov za podobno ceno?
|
|||||
Itak koda 7138V177 S kodo se oglasiš na telekomovem centru in ko skleneš naročnino pošlješ SMS ITAK 7138V177 na 1918
|
|||||
Potreboval bi eno kodo za popust. Prosim, da tisti ki jo se ima in je se ni oddal, da mi je poslje na ZS.
Hvala |
|||||
Če še kdo rabi itak kodo....ZS....
Nazadnje urejal/a Sine64 Pon 28. Mar 2016 09:30; skupaj popravljeno 2 krat |
|||||
Ce rabi se kdo kodo je 5955VZ58
|
|||||
evo še moja koda : 93419JJU
_________________ iPhone 14 256GB Space Grey Macbook Pro 2016 Retina Touch Watch Ultra IPad 6th gen. TV 4k 5th gen. Airpods Pro |
|||||
3MPD6678, še moja če jo bo kdo potreboval
|
|||||
Če ima še kdo neuporabljeno kodo, se priporočam na ZS. Hvala
|
|||||
Poslano!
|
|||||
Če še kdo potrebuje kodo naj sporoči
|
|||||
Pozdrav,
ima lepo prosim še kdo kakšno kodo viška? Vprašal bi še, a to velja za obdobje dveh let za kateri koli paket Itak? Hvala. |
|||||
Sem ti poslal. Velja za dve leti za Itak paket
|
|||||
Če še kdo rabi kodo: 1716TZM4
|
|||||
955946BJ evo še moja
_________________ MacBook Air iPhone 6S |
|||||
Kodo lahko pridobi samo Itak naročnik, kdor pa dela nnr pa lahko izbere skoraj vsak paket. Tukaj imaš celotno ponudbo. |
|||||
Tudi kaz še imam viška kodo
_________________ iPhone 13 Midnight iPad Air 16 gb Cellular Space Gray / |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone/iPad omrežja - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |