Meh... pred leti sem se odpovedal BT slusalkam zaradi slabe kvalitete zvoka in sem sel zdaj cekirat ce so se zadeve kaj popravile z A2DP standardom, pa je se vedno precej negodovanja s strani ljubiteljev kvalitetnega zvoka. :/
| in-ear headphones | |||||
Meh... pred leti sem se odpovedal BT slusalkam zaradi slabe kvalitete zvoka in sem sel zdaj cekirat ce so se zadeve kaj popravile z A2DP standardom, pa je se vedno precej negodovanja s strani ljubiteljev kvalitetnega zvoka. :/
|
|||||
Iščem solidne, dobre inear slušalke za aktivnosti (tek, kolesarjenje). Torej, da ti ne padejo dol. Nebi rad zapravil odgromno denarja...da so solidne, ne predrage...
Pripravljen sem dat kakšnih 30€. Rade volje pogledam tudi kakšne teste... Vaša mnenja. |
|||||
+1 |
|||||
al pa do 50€ še kakšno idejo prosim z 3 button control
klipsch s4i so malce predrage (70€ kot sem videl) |
|||||
jest sm z urbanears bagis zelo zadovoljen
|
|||||
Jaz sem testiral Beats by dre dre z mic in remotom.
V orginalu so priložene z HTC Sensation XL. Kvaliteta zvoka je super, kvaliteta slušalk tudi, edino veliki minus imajo, da ne dela glasnost +-. |
|||||
tiste, ki so priložene HTCjem so daleč najslabši beatsi...
|
|||||
Če temu sploh lahko rečeš beatsi
|
|||||
no da spet malo osvežimo temo...
ima kdo kak predlog za in-ear slušalke z remote controlerjem za ipod....? moje so šle a aktivnost brez muzike... no way :S _________________ Iphone 7 Plus 256GB Macbook Pro 15 i7 Apple TV Apple Watch 3 Bico |
|||||
Apple ear pods?
|
|||||
klipsch s4i, imajo daleč najboljši zvok za ta denar
|
|||||
Pa se dejco jih prodaja ... Sicer brez remota sam za ta denar je dober deal.
|
|||||
no da povem... kupil sem nove applove slušalke earpods.... sem jih sprobal na računalniku in zvok petarda.... jih priklopim na ipod... in mi ne dela remote... ne glasnost ne play ne nič... zdej sem naredil restore ipoda... in še vedno ne dela... na škatli piše da je tudi za ipod shuffle... ve kdo kej več o tem?
_________________ Iphone 7 Plus 256GB Macbook Pro 15 i7 Apple TV Apple Watch 3 Bico |
|||||
Katero generacijo iPoda pa imas? Ker remote ne dela na vseh gen. iPod Shuffla....
|
|||||
ja sem opazil ja... čene imam pa ipod shuffle 3rd gen. zato sem se odločil za nakup originalnih slušalk z remote-om.... ahhh nevem kaj naj ![]() _________________ Iphone 7 Plus 256GB Macbook Pro 15 i7 Apple TV Apple Watch 3 Bico |
|||||
Ravno se ubadam s tem in sem skoraj prepričan, da bodo Sennheiser MM 70i, ki naj bi bile boljše kot Klipscheve. _________________ metrodusa.blogspot.com |
|||||
Iščem over-ear (naglavne) slušalke v vrednosti do 100€. Iščem nekaj kakovostnega (ne prenašam plastike). Uporabljale se pa bodo za poslušanje vseh vrst glasbe, avdio obdelavo ter montažo. Imam pa rad močne base. Super bi pa bilo tudi, da imajo gumbe za upravljanje iPhona.
Kakšen predlog? |
|||||
Vsi nekaj iščemo
|
|||||
Jaz bom pa tko povedal. Dolgo časa sem iskal neke slušalke, ki bojo tako uporabne, kvalitetne, kot tudi vzdržljive.
In našel sem jih: http://www.sennheiserusa.com/sport-earbuds-headphones-sennheiser-adidas-running-workouts-gym-fitness_504603 Sennheiser CX680i lahko polivaš s sokom, švicaš po njih, jih namakaš v blato in po uporabi opereš pod vodo in voila. Še vedno delajo kot nore. Imam jih na kolesu, v hribih, ko tečem ali pa ko grem enostavno na sprehod v mesto. Na začetku sem jih dejansko kupil, da jih bom uporabljal za športne namene, ampak postanejo tako fajn, da jih na koncu nosiš povsod. Nauničljiva roba, s super zvokom. Pa še remote je gor, se lahko pogovarjaš in komandiraš svojega iPhona. In tisti, ki imajo med športanjem in pri raznoraznem skakanju probleme, da jim slušalke skačejo iz ušes. No, tudi tega ni. Repek se ti lepo zatakne v uho in to je to p.s. Pa to vam pravim na podlagi tega, ker jih uporabljam že dobre pol leta. _________________ iPhone 4S 64GB |
|||||
Kje si jih pa kupil? |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Dodatki za iNaprave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |