Imajo pa zanimivo reklamo, vsekakor ga ni zanemariti vendar, če bi bil iPhone tako slab kot ga nekateri hočete prikazati, zakaj ga na vsak način hočejo vsi kopirati...
iPhone je zakon telefon, zelo sem zadovoljen z njim... je pa res, da sem ratu nor na zastonjske google-ove aplikacije (mail, talk, maps, earth, latitude, calendars, contacts..).. zato mi android paše, razvada pač in vse lepo pošlihtano in sinhronizirano.. res zanimiv stavek: Web meets phone...
priznam, navleku sm se google-a
Nazadnje urejal/a iPlo Tor 05. Jan 2010 21:50; skupaj popravljeno 1 krat
men osebno nexus one ne zgleda lepo... sicer se pa zadn cas pojavla ceu kup apple killerjou na konc se pa izkaze da ga se povsod kopirajo (več ali manj... redko nič)
men osebno nexus one ne zgleda lepo... sicer se pa zadn cas pojavla ceu kup apple killerjou na konc se pa izkaze da ga se povsod kopirajo (več ali manj... redko nič)
totalno razočaranje zaradi cene... odklenjen pride 530$ kar bo v eu zihr okol 600€. mislm da ni več dileme... killer kills himself za tolk dnarja je zihr bolši nakup ajfon... kar se tiče alternative mislm da je motorolin druid bolša in cenejša varjanta... sori pričakovanja so bla velika mogoče prevelika, isto velika pričakovanja sem mel z nuvifonom pa se je izkazalo da je....
Mam pa en kveščn za androidne uporabnike; a je telefon čist vezan na gugl; recimo nism glih lubitel đimajla in ostalih guglovih đabe poguntavščin, pa če bi hotu furat tak telefon z neguglovimi storitvami ampak custom (mejl, kolendar...) to gre al ne?
Ne bi kar tko reku da ne razmišlja prav ker ima vsak telefon svoje prednosti in kar ti odgovarja je pač najboljše zate. Imam to srečo da si lastim oba plus še Hirota. Sem pač malo usekan . Imam jih pa tudi zato, ker me zanimajo različni sistemi na telefonih (na računalnikih tudi) in dejansko je težko reč kateri je boljši. Vsak je dober za nekaj drugi pa za drugo. Ugotavljam pa da je iPhone mogoče še najbolj univerzalen. Najbolj odprti pa so Win 6,5 na HD2 a moraš tudi tu imet živce, ker če snemaš iz neštetih lokacij vsake toliko tudi kaj slabega potegneš.
jest ne vem. al folk venomer pozablja al enostavno to ni merilo pri primerjanju, in sicer: del fenomenalne uporabniške izkušnje pri applu je zagotovo integracija itunes oziroma app store servisa.
brez tega bi apple hitro potonil v pozabo s svojim telefončkom, ker bi bilo le še eno dobro a minimalno izkoriščeno orodje...
Jaz bom počakal na ceno... vse skupaj so samo ugibanja... odvisno je kakšna bo cena v €€€.... 600€ nikoli več ne dam za telefon... Si raje kupim dva mini prenosnika...