Je mogoče ustavit sinhronizacijo aplikacij med Macom in iPhonom. Vedno, ko namestim kakšno aplikacijo na iPhone, se mi ta po sinhronizaciji prenese na Maca, kar pa me moti.
| iTunes 11 | |||||
Je mogoče ustavit sinhronizacijo aplikacij med Macom in iPhonom. Vedno, ko namestim kakšno aplikacijo na iPhone, se mi ta po sinhronizaciji prenese na Maca, kar pa me moti.
|
|||||
nov update iTunes 11.0.2
http://macbook-club.com/2013/02/20/download-itunes-11-0-2/
|
|||||
iTunes 11.0.3 je zunaj. In popravili so meni neljubo napako - nazaj so dali progress bar. Yey! _________________ 20" iMac, iPod Classic, iPhone SE, iPad (6. gen), MacBook Air Retina |
|||||
mini player je zdaj dejansko uporaben zame, prej mi je bil brezvezen, ker nisi mogel videti cele playliste pa še kaj
|
|||||
11.1 beta ima iradio
|
|||||
Nekaj začetniških vprašanj:
1. kako na ipad naložim slike, ki jih imam sicer v Winsih, delam pa jih s fotoaparatom ali telefonom. Nekaj teh bi si naložil na ipada, da ko kam grem te pokažem. In ap seveda, kako jih potem zbrišem? 2. kako gor naložim kakšen film, npr. avi, mkv, mpeg,... 3. kako gor namestim certifikat za banko? So tukaj kakšne posebnosti? Za odgovore bom nadvse hvaležen! |
|||||
1. icloud(Photo stream) ali pa enostavno naredis posebno mapco,ki jo enostavno oznacis v itunesih da ti jo Synca na iPad…
2. http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=17782&highlight=filmi+++ipad 3. Enostavno- preko Maila… Nazadnje urejal/a iDavid4 Pon 09. Sep 2013 19:26; skupaj popravljeno 1 krat _________________ |
|||||
ok, hvala, samo kam dam v itunse, če pa so samo tri mape. Movies, Music in Apps?
|
|||||
Photos?
_________________ |
|||||
Photos?
Zakaj pa jaz vidim samo 3 vrste. Apps, Music in Movies? Logično je ja, da bi bilo tako, ampak pri meni ni. Ali je možno, da imam kako lite verzijo iTunesa? |
|||||
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
![]() |
|||||
Jao sem zabit, nekaj imam narobe s prepoznavo iPada.
Vedno mi ponudi registracijo ipada, ko se povežem z itunesom. In vsakič registriram, pa še vedno enako. zakaj? ve kdo? |
|||||
Daj prilimaj kakšno sliko za lažjo predstavo… da vidimo kaj čaraš.?
_________________ |
|||||
Ne, ni potrebe, zdaj mi je že vse dokaj jasno.
Samo še: 1 .Kako dodam kakšen svoj film pa še vedno ne in v kakšnem formatu? Delajo vsi? 2. Gledam, da eni uporabljajo OPlayer, drugi AV Player. Katerega priporočate? Na kakšen način gledat filme doma. Kar preko streaminga? |
|||||
Sam uporabljam AV player… kako prenesti iz kompa v itunes/iPad pa prelisti tole stran oz. nasvet @alenbeca…
Simpl ko pasulj… http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=17782&postdays=0&postorder=asc&highlight=filmi+++ipad&start=100 _________________ |
|||||
VLC player je kr fajn nadomestk za vse te odkar je spet na appstoru.
|
|||||
OK, bom sprobal.
Povejte samo, ali moram met JB za to? Kolikor gledam ne, ampak vseeno raje preverim. |
|||||
nop, noben JB ni potreben
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Naložiš VLC prek App Store na iNapravo, odpreš itunes in pod zavihkom Apps dobiš tole -->
Tukaj pod ADD dodaš film(e), ki bi jih rad imel gor na iNapravi -->
Samo še sinhroniziraš in jih imaš shranjene v VLC appu in lepo gledaš _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPod in iTunes - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |