"Consequently, customers in countries where movie content is launching this week may also be seeing the Apple TV debut in the near future."
Vir: Macrumors
LP
-J
| iTunes Store (glasba in filmi) končno v Sloveniji | |||||
"Consequently, customers in countries where movie content is launching this week may also be seeing the Apple TV debut in the near future."
Vir: Macrumors LP -J |
|||||
ču-do-vi-to
|
|||||
A zdaj ko so v slovenskem iTunes tudi filmi majo slovenske podnapise?
|
|||||
Nažalost ne. Bi blo pa mega, če bi jih imeli.
Plus kakšni slo filmi bi tudi kdaj prav prišli |
|||||
Pravkar so bili dodani novi pogoji v iTunes, ki označujejo prihod iTunes Match v Sloveniji!
LP -J |
|||||
looking forward to see it in our little country.
|
|||||
iTunes Match dela s slovenskim racunom tudi v Singapurju!
LP |
|||||
Jaz pa imam problem z zavihkom "purchased" v iTunes storu na iOS napravah za dolpoteg že kupljene glasbe. To lahko storim le prek računalnika ... A ima kdo enako težavo?
|
|||||
Danes sem na računalniku v itunes store v sekciji music opazil z oznako new tudi link purchased (prej je bil, če prav vem ta purchased le v app storu)... torej verjetno lahko zdownloadam na računalnik glasbo, ki sem jo v preteklosti kupil? zanima pa me ali to pomeni, da se bo takšen zavihek tudi kmalu pojavil na iOS napravah v itunes music storu... torej da bom lahko dobil na iphone glasbo ki sem jo pred časom kupil na ipadu (prez posredovanja računalnika Ali lahko ostane le pri tem, da bo ta funkcija mogoča le na računalniku na iOS pa ne? Lep pozdrav |
|||||
Verjetno se bo ta funkcija pojavila tudi na iOS napravah.
|
|||||
Tole sem cist spregledal,baje je ze na itunsih od leta 2009. Legendarna radijska igra iz 70 ih
Link mi pa ne dela,ampak najboljs zapravljenih 5 eur... |
|||||
_________________ |
|||||
Thanks
|
|||||
Dober dan ! No ker sem malo nov na temu področju me pa zanima,če mi lahko kdo odgovori zakaj so filmi tako dragi na ITUNES STORE ? Ali je to pač Applova politika ali kai ? Glede na to da imaš že skoraj vse na internetu mislim da pretiravajo z ceno !? _________________ Don't forget to takeout profits! |
|||||
iTunes Store ni piratska stacuna, tako kot recimo Partis in podobne strani, kjer si lahko brezplacno snames filme... Ce se ti zdi cena 17€ za nakup dokaj "frisnega" filma veliko... Potem pocakaj nekaj mesecev in bo gotovo kaj cenejsi
|
|||||
Ja Ja sej jst to razumem ! ampak hocem povedat da imas ta isti film na partisu zastonj!Sej se apple tega zaveda zato mi je čudno zakaj tok nabijajo cene,ali to kdo dejansko kupi?
_________________ Don't forget to takeout profits! |
|||||
V Sloveniji je to velika cena je in je ogromno denarja za en film, vsaj kar se mene tiče. Apple sigurno hoče, da so cene na Storu čim nižje ker bi se jim sigurno dvignila prodaja, ampak tukaj so lastniki filmov, ki pač zahtevajo svoje cene. In ker Jobsa več ni, Apple ne bo diktiral cen prodaje ampak lastniki filma.
Opažam pa tudi, da je vedno majn aplikacij za en dolar in vedno več takih, ki stanejo več. |
|||||
Meni se ne zdi tako drago, sicer kupujem samo glasbo. Za filme majo pa dostkrat kake "akcije" po 9.99$ ali pa sedaj imajo Movie bundles npr. Gospodar prstanov trilogija 19.99$, godfather trilogy 24.99$.. Novi filmi pa so logično malo dražji, pa vseeno če greš v naš kino zapraviš hitro 10€+, pa moraš imeti srečo da vse deluje
|
|||||
TOČNO TAKO! Se strinjam s teboj,saj za moje pojme 17€ ni malo za film ki ga bos gledal na IPHONE!? Tud applikacije so bl tko! Me pa zanima katera aplikacija ki je plačljiva in jo poznate je vredna svojega denarja? Ker jaz sem plačal 3 ( 0,87€,1,50€,2,50€) ! Vse ti so bile slabe! Poznate kako dobro ki je plačljiva in koristna ?
_________________ Don't forget to takeout profits! |
|||||
Sigic navigacijo sem placal 20eur in je vredna tega dnarja.
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPod in iTunes - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |