kaj pa mogoče nova serija iPodov glede na to da je tudi njihov cikel pri koncu?
| iPhone 6. generacija (ugibanja) | |||||
kaj pa mogoče nova serija iPodov glede na to da je tudi njihov cikel pri koncu?
|
|||||
iMac, prosim.
|
|||||
Pa nov NANO, z reminderji od iphona, siri...
|
|||||
Živci........!
|
|||||
iPad mini, ki bo nadomestil iPod touch.
vsaj napoved. |
|||||
tudi jaz čakam novi iPhone
bo pa zdaj tankvmoj prvi, tako da se ga veselim |
|||||
Jaz pa bi raje sedaj vidil rMBP 13 inch in iMace spomladi.
Nazadnje urejal/a grizli123 Tor 04. Sep 2012 17:53; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Jaz pa čakam iMace, ker si enega nameravam kupiti decembra(če bo seveda tu že nova generacija).
|
|||||
Ce potegnemo vzporednico s release day-om 4s, se bo v evropi 5ka zacela prodajati nekje 21 oz. 22 septembra.
4s je bil predstavljen 4 oktobra, v nemciji pa je bil na voljo 14 oktobra |
|||||
hehe, sej mi ni nikamor padel. samo tako me je dez namocil da je bil moker _________________ http://www.bolha.com/uporabnik/pimzek MacBook 12" (2017) iPhone X 256GB Black Apple Watch Series 3 |
|||||
čudno da še ni noben kake petice naredo iz te 12ke tako kot je blo na zadnjem eventu ko so eni ene petice vidli
|
|||||
toliko strani ima zato ker so v tej temi debatiral tudi o tem kaksna bo 5. generacija (samo preimenovali so pol temo zdej na 6. gen). Verjetno bo enako tudi za 7. gen -> posledicno bo tema vedno daljsa. Morda pa bi bilo tudi smiselno da se po predstavitvi 7.gen. tole temo spuca oz. da se jo spuca pol ko se bo zacelo ugibati o 8., ker iskreno receno ne vem koga zanima dnevnik ugibanj o 5.,6.7.,... generaciji Pa da pridem nazaj na temo. Sam upam predvsem to da bodo posodbili ipod Nanota, pa da ga bodo po moznosti naredili vodotesnega & povezljivega s telefonom podobno kot je to narejeno pri SE Smart Watch oz. Live View _________________ MBP 2.4 GHz Intel Core i7, 8GB 1333 MHz DDR3, 256 GB SSD, iPhone 4S 64GB, Ipad 3 WiFi 32gb http://www.v2cigarete.si |
|||||
@tomvai: že od začetka je tema 6. generacija, ker je meni osebno šlo na živce, da so ga usi imenovali s 5ko
O ugibanjih, kaj in kako na eventu, bi pa prosil, da se piše TUKAJ Da ne bo prišlo do nepotrebne zmešnjave odprtih tematik in ker je event uradno napovedan, to temo zaklepam. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 62, 63, 64 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |