real001,najlepša ti hvala za nasvet,je že 90%,se pravi,da moram imeti to isklopljeno,HVALA
| Apple watch 7 | |||||
real001,najlepša ti hvala za nasvet,je že 90%,se pravi,da moram imeti to isklopljeno,HVALA
|
|||||
Ni problema. _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Res hvala ti za pomoč!
|
|||||
A na morju se hodite z uro tudi kopati?
_________________ * iPhone 16 PRO MAX 256 gb * Apple watch series 7 45 mm * iPad Air 5th |
|||||
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
Ne, sovražim bele pasove na koži |
|||||
Katera ura je boljša?
https://www.pametno.si/ure/apple-watch-series-7-gps-41mm-blue-aluminium-case-with-abyss-blue-sport-band-mkn13vr-a-cena-207032231 https://www.pametno.si/ure/apple-watch-se-gps-40mm-space-grey-aluminium-case-with-midnight-sport-band-mkq13vr-a-cena-206819861?fbclid=IwAR3vv7EFfhYccupiGlucvo6TqL4kdD7D-53C7XUApWEiirIhN4x0_DRUWAI rabim za fitnes... _________________ Hočem vedeti kaj kupujem |
|||||
Vzami cenejšo. Vrh glave za fitnes. |
|||||
Itak je to pomoje samo reklama za stran… Click hunter
|
|||||
Uzela sem, hvala! _________________ Hočem vedeti kaj kupujem |
|||||
Hahahahahah ni, ampak vidim, da vprašanje mal deluje tako. _________________ Hočem vedeti kaj kupujem |
|||||
Zanima me ali se sedaj samodejno sinhornira s Stravo, ko končaš z vadbo?
Ali je baterija kaj boljša, za kakšno 5 urno pohajkovanje po hribih bo zdržala? |
|||||
Za Stravo nisem prepričan, čeprav to ni povezano s serijo ure, če sem prav razumel vprašanje. Kar se pa tiče baterije, pa tudi moja AW6, brez najmanjše težave zdrži celodnevni hiking, pa še ostane |
|||||
ko končaš vadbo to v Stravi na apple watchu označiš in dobiš notification na iphone
|
|||||
Mislim, da se ti vsi workouti z Apple Watchem avtomatično sinhronizirajo s Stravo, če imaš povezano. Recimo, meni vsakič, ko odprem Stravo, ponudi, če naj uvozi v Stravo workoute… verjetno se da pa tudi nastaviti, da avtomatično tudi samo uvozi.
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Ali se mi samo zdi… ali je tale izjava za lase privlecena in gre dejansko samo za prikrito oglasevanje lastne strani? Imas 5 sporocil, od tega je v treh omenjena ista spletna stran ![]() |
|||||
Gre za oglaševanje, enako dela na slotechu. Samo ban!
|
|||||
Da ne berem vse, ali v slo kateri operater ponuja podporo za lte apple watch?
|
|||||
Ne. |
|||||
Živjo!
Imam težavo z uro. Čeprav imam na telefonu in uri vklopljene Haptic Alerts, mi ura ne vibrira. Nimam je naštimane potiho, niti nimam vklopljeno DO not disturb. Vmes sem jo na novo naložil, nekaj časa je delalo, potem pa spet ne več. Mogoče kakšen nasvet, kaj bi lahko še poskusil? _________________ * iPhone 16 PRO MAX 256 gb * Apple watch series 7 45 mm * iPad Air 5th |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |