Ne … sem že razmišljal zakaj… in si nekako razlagam da najbrž zato ne,ker sedaj ko sem na Petki je itak neomejeno SMS-ov…
| PAKET DŽABEST | |||||
Ne … sem že razmišljal zakaj… in si nekako razlagam da najbrž zato ne,ker sedaj ko sem na Petki je itak neomejeno SMS-ov…
_________________ |
|||||
tako je in zato je res brezveze da piše koliko smsjev si poslal, vsaj meni je vseeno koliko sem jih že poslal če jih imam neomejeno
lahko bi se pa združili postavki za internet in postavki za minute v druga omrežja. To se tudi meni ne zdi ravno "praktično" da imaš na dveh koncih... ampak ni spet tolk težko na roke seštet |
|||||
Ja res je … ampak sem opazil ko porabiš 1G ti ne kazalo potem da bi izkoristil še ostalih 100mb nevem zakaj verjetno jih ni… ampak po presegu1G najbrž dodatno zaračunajo…?? Ve kdo? _________________ |
|||||
Zanima me samo informativno, da bi vedel koliko več tipkam sedaj, ko imam neomejeno Si.mobilovcem pa v Si.info piše koliko so jih poslali |
|||||
Počakajmo na update _________________ |
|||||
To zna bit neka varka mobitela spet. Isto je bilo predtem ko si imel recimo 100MB v đabestu in si dokupil recimo 1GB in se ti je takoj v 1GB štelo tudi če si v 100MB porabil samo recimo 5MB.. Možno da je isto tudi tukaj... |
|||||
verjetno je to to ja… _________________ |
|||||
jst imam petko in najprej se porabi iz 924mb, potem pa normalno še 100mb iz đabesta.... prejšni mesec sem tako porabil celo petko, na đabestu pa mi je ostalo še 10mb
tako da gpc17 te ne zastopim kaj si hotel povedat |
|||||
Aha no potem ima smartboy prav.. So zgleda spremenili... Pravim da prej ni bilo tako ko je bilo 100MB + kolikor si dokupil.
|
|||||
Mah džabest+petka je predrago.Sploh pa nisem porabil pretekli mesec več kot 300MB ( ob majhni uporabi youtuba prek 3G) in sem zadevo skenslal.Naj osvežijo džabesta pa bo.In ga tut bojo mogli, samo bo to verjetno komaj v začetku 2013.
Glih za glih pridem s 100MB skozi _________________ ---->>>> rawr |
|||||
imaš prav ja... ![]() _________________ |
|||||
S 1.10 bo Mobitel pojačal Petko …
_________________ |
|||||
_________________ MacBook Pro iPhone Apple Watch |
|||||
Se samo meni zdi, ampak simobil se vsekakor bolj splača!
|
|||||
Samo tebi se zdi |
|||||
Pojdi se pozanimat na mobitel. Jaz imam itak džabest,ker mi je primankovali minut v druga omrežja(vsi sorodniki,frendi imajo simobil) sej kupil še petko za 5 €
|
|||||
A ni paket 2013 boljsa in cenejsa izbira? |
|||||
Če hočem pri Mobitelu vzet telefon+Itak Džabest,velja cena "Splošna akcija",kajne? Kaj pa če k Itak Džabestu dodam Petko-se nič ne spremeni? Hvala
|
|||||
tako je, 100%. 99% pa sem da Petka ne zniža cene telefona. |
|||||
nič ne spremeni,Petka tu ne igra nobene vloge... _________________ |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |