Prosim za nasvet. Kar na lepem ne dobivam več notifications na watch 4 (6.1), ko dobim sms?. 5 minut nazaj je še delal, zdej pa ne več. Kak nasvet prosim.
Restartal obe napravi. Zadnja softwera na obeh.
| WatchOS 6 | |||||
Prosim za nasvet. Kar na lepem ne dobivam več notifications na watch 4 (6.1), ko dobim sms?. 5 minut nazaj je še delal, zdej pa ne več. Kak nasvet prosim.
Restartal obe napravi. Zadnja softwera na obeh. |
|||||
V ZDA sem kupil uro. Imam aktiviran EKG. Zanima me, ali po nadgradnji na watchOS 6.1 lahko izgubim to funkcijo? V obvestilu o nadgradnji namreč piše, da nekatere funkcije (tudi EKG) v nekaterih državah niso podprte.
|
|||||
Probi reset Apple watch (držiš oba gumba na uri dokler ni jabuk gor) |
|||||
Kolikor vem, ne. Ko je enkrat aktivirano ostane aktivirano.. sam imam Apple Watch series 3, tako, da probal pa nisem. |
|||||
Ostane, ni treba znova aktivirati.. ko sem namestil os6 na aw4, mi je ostalo aktivirano..
|
|||||
je že kaj bolj znano, kako je s tem EKG pri novih urah? Recimo če se nabavi pri e4you?
kako pa je kaj z AW5? na začetku je bilo en kup nezadovoljstva, hitra iztrosenost baterije itd? Je to kaj popravljeno z novimi IOS ali se bolj splača počakat na nov AW6? oz. vzeti aw4? |
|||||
Jaz sem jo kupil pri e4you in aktivacija ECG se naredi takoj. AW5 jaz vsak večer dam na polnilec ko grem spat in se ne obremenjujem s tem koliko se je čez dan porabi, vendar tam okoli 50-55% mi jo požge. _________________ Mac Mini M4 2025 iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray |
|||||
si jo prejel po pošti v Slo ali si šel osebno v AT?
|
|||||
polnim jo vsak dan. Dnevno porabi cca 60% ure.
AW4 zdrži2 dni. |
|||||
Naročil na netu na njigovi strani, plačal in za 4 dni dobil preko pošte. _________________ Mac Mini M4 2025 iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray |
|||||
AW5 mi drži tudi dva dni če izklopil stalno osvetlitev. _________________ Mac Mini M4 2025 iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray |
|||||
Brez težav nadgradiš in vse ti bo delalo. Jaz imam AW4 kupljeno v ZDA. |
|||||
watchOS 6.1.1
![]() |
|||||
Pozdravljeni,
Aplikacija za vreme Weatherpro se ne sinhronizira na aw5, morda kdo kakšno idejo kaj narediti. Link aplikacije je: https://www.weatherpro.eu/webviews/ios-iphone/iphone-help/iphone-watch.html Hvala in lep dan, Dann |
|||||
Tukaj pise, da z watchOS aplikacija ne deluje... in da bo mogoce spet z novo verzijo 5.x >> https://www.iphone-ticker.de/weatherpro-apple-watch-bis-auf-weiteres-ohne-support-147718/
|
|||||
watchOS 6.1.2
|
|||||
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |