Hvala za odgovor
| iPhone - uveljavljanje garancije | |||||
Hvala za odgovor
_________________ MacBook Pro 14 |
|||||
to pa nisem vedel da ni v EU zakonodaji enako. potem pa imamo mi oljši zakon. mi je pa glupo - če mi crkne malo pred iztekom garancije in pravočasno zamenjajo (pač serijska napaka zaradi česar menjajo cel aparat) in če zamenjani aparat crkne malo po tistem ko bi naj garancija potekla ga je potem bolje v steno zabrisat pa iti po novega če je strošek previsok. |
|||||
Saj to je pri vecini tehnike tako... Zato pa imas moznost zavarovanja ali podaljsanja garancije... ce imas taksne pomisleke... Seveda pa to ni zastonj... |
|||||
ni poceni ne. za prenosnik me prišlo 300 eur mislim da za 3 leta (nisem 100% če je 2 ali 3 leta). za teleon mi je pa ponudil 10 eur na mesec kar pa je brezveze
če ni nič potem z zamenjanih aparatom narobe pol tak ok, če pa je še z onim potem pa res boljše v steno ker bi do takrat ko garancija poteče že cena novega tudi padla |
|||||
Soočam se s številnimi problemi kar se tiče mojega iPhone 6, saj nemalokrat pride do izpada delovanja mikrofona med telefonskim pogovorom.
Sicer še nisem uspel, ampak sem slišal, da mi ga ne bodo vzeli na servis tukaj v Sloveniji, ker je iPhone bil kupljen v Apple Store v Kanadi in zanj ne velja mednarodna garancija oziroma je omejena zgolj na nekatere države Severne Amerike. Vem, da so mi telefon iz Kanade zamenjali v ZDA, nisem pa še imel primera v EU, če je kupljen v S Ameriki. Ali lahko torej, če nesem na moj iPhone na servis, pričakujem težave, da mi ga ne bodo vzeli? Hvala vnaprej za odgovor. |
|||||
Kolikor vem, lahko uveljavljas garancijo za iPhone kupljen kjerkoli... Najbolje pa ce vprasas kar direktno na EPL ali Pro Servis >> http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=17418
|
|||||
Kaj pa če imaš iPhone kupljen pri Telekomu in želiš garancijo uveljavljat drugod po svetu, npr. v Nemčiji ga neseš v Apple Store, in kateri datum gledajo tam od aktivacije ali od nakupa? Ker pri nas se gleda na garancijski list drugod pa na aktivacijo telefona
_________________ MacBook Air 13" (2015) iPhone 5s iPad mini iPod touch 4g. |
|||||
Vedno je merodajen dokument racun ali garancijski list... Predvsem ce je z online zapisom kaj narobe ... Naceloma pa v tujini gledajo datum aktivacije ...
Izgubis pa v tem primeru to moznost, da bi ob menjavi dobil novo 12 mesecno garancijo ... |
|||||
Ali lahko Apple watch kupljeno v USA pošljem na servis v Italijo/Avstrijo, glede na to da pri nas ni servisa?
|
|||||
Jap |
|||||
Mogoče veš, če zahtevajo račun? Tega žal nimam.
|
|||||
Tudi brez bi moglo jit
|
|||||
Hvala
|
|||||
Pozdravljeni!
Na dopustu se mi je iz lepega miru čez noč na ekranu na spodnji strani pojavil "zmazek", kot bi odstopilo del stekla in je del vidno zamegljen. Nobene poškodbe stekla, praske, odrgnine, ničesar.... Zdaj mi na servisu trdijo da je to zaradi poškodbe in mi ne priznajo garancije - TELEKOM! Poškodbe ni in tudi tel ni bil poškodovan, jaz govorim da je bilo to čez noč - celo prijateljica je priča, pa me noben ne upošteva - trdijo poškodba ni garancije, četudi ni nobene vidne poškodbe... !!! pomagajte! |
|||||
Lahko prilepiš kakšno sliko.
|
|||||
bom v pon ko mi ga vrnejo... ;(
|
|||||
tržna inšpekcija
_________________ iPhone 3g iPhone 3GS iPhone 4s iPhone 5 iPhone 5s iPhone 6s iPhone 7 iPhone 7 plus iPhone x Macbook air late 2013 Macbook pro mid 2014 iPad 2 iPad 3 3G |
|||||
Klic na apple suport.
|
|||||
Apple support ti mogoče reši situacijo, če ne se boš moral obrniti na tržno inšpekcijo in na koncu dokazovanje s sodnim izvedencem, če drugače ne bo šlo. Sodni izvedenec je skrajna rešitev, da ti reši situacijo, čeprav se izgovarjajo na pravila, ki si jih podpisal ob nakpu, kjer je navedeno, da poškodovanih telefonov ne popravljajo.
_________________ Trenutno v uporabi: MBP 13 i5(2016), Iphone X, Iphone 8+, Apple watch series 2, Iphone 6, Ipad mini 4, Ipod touch 6, Ipod touch 1, Shuffle, |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |