U pa res, tudi meni na i6 po posodobitvi na 8.2. na app storu, če želim prenesti kakšno aplikacijo napiše "cannot connect to iTunes store".
			| iOS 8.2 | |||

U pa res, tudi meni na i6 po posodobitvi na 8.2. na app storu, če želim prenesti kakšno aplikacijo napiše "cannot connect to iTunes store". 
			_________________ I'm an idealist. I don't know where I'm going, but I'm on my way. ___________________________  iPhone 15 Pro  Macbook Air M2  Apple Watch 10 black  Apple Airpods 3  | 
	|||

To bo v dveh dneh popravek, al pa delajo kake večje spremembe na Appstoru.

---- A nanižjih verzijah sistema pa vse dela? _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯  | 
	|||

Na 8.3 dela. 
			_________________ Lep pozdrav, Mark  | 
	|||

Sodelavec ima 4ko na 7ki pa mu tudi ne dela. Na iphonehacks pisejo, da je problem worldwide na razlicnih napravah in ios verzijah. Ocitno nekaj delajo pa ne gre po planu. 
			_________________ lpS  | 
	|||

Na miru pustit pa čim manj prčkat. Tko Appstore kot iCloud. 
			_________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯  | 
	|||

Saj tudi meni ne dela pa še nisem izvedel nadgradnje. 
			_________________ Apple TV 4K 32 GB (21) Apple Watch Series 8 Apple Watch Series 6 Iphone 14 pro 128 GB  | 
	|||

Šteka vsem, ker očitno nekaj delajo  

| 
	|||

Cupertino je 8ur za nami taku da so glih popravlat zacel, pomojm do poznih večernih ur bi moglo delat to pr ns.. 

| 
	|||

A je kaksna posebna fora (razen glupe "politike"), da tudi v zadnjem apdejtu Apple ni posodobil/izboljsal on-screen tipkovnice v landscape nacinu tudi za iPad/iPad mini (na nacin, kot je na iPhone 6)? In pa dodal se kaksno vrsto ikon (ker prostora je na iPadu vec kot zadosti)? Pri teh dveh primerih pa res dobi clovek obcutek, da se malo zajebavajo...  

![]()  | 
	|||

tudi na iOS 8.2 ni odpravljen fail.  Na 6 plusu še zmeraj nad zadnjim sms prikaže tipkovnico in je nemogoče videti slednjega. Alah jih nima rad 

| 
	|||

| 
	|||

App Store  sedaj deluje tudi na  8.2 
			_________________ Apple TV 4K 32 GB (21) Apple Watch Series 8 Apple Watch Series 6 Iphone 14 pro 128 GB  | 
	|||

Men se ne dela.. 

| 
	|||

| 
	|||

tole so ga pa fajn biksnal   

| 
	|||

Ne vem ampak sem si pravkar  na ipad mini naložil eno aplikacijo in gre brez problema. 
	|||

Če pogledaš na status so vse storitve spet delujoče!   

| 
	|||

Ko mrkne glih ko restoras telefon punci... In ji skusas dopovedat da nisi ti kriv da ne gre spravit cez backup iz iclouda... Ni fajn  

| 
	|||

_________________   | 
	|||

Vse dela kot treba  
			_________________ Ipad mini, Iphone 5s, ipad  | 
	|||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Naslednja | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |