Kot kaze dva sistema... in imajo tako poleg "EURO" se nek star sistem... ki se je ponekod se obdrzal >> http://living-in-genoa.wikispaces.com/Electrical
| Novi iPad Air 2 | |||||
Kot kaze dva sistema... in imajo tako poleg "EURO" se nek star sistem... ki se je ponekod se obdrzal >> http://living-in-genoa.wikispaces.com/Electrical
|
|||||
Imajo na tri luknje. Ne bi vedel, ce ne bi foter okrog 1995 domov iz Italije prinesel parni likalnik (takrat je bil oh in ah). Je kasneje dokupil preklop na nas vtic. |
|||||
Kakorkoli... Ocitno si imeli vcasih tak sistem in je ponekod se ostal... Apple v glavnem v Italiji NIMA prilozenega nic drugecnega vtica kot pri nas... Preverjeno... ker sem imel tudi iPhone iz ITA... |
|||||
Ja Italija ima posebne vtice,in sicer tri,potem so razlike se v velikosti,oz. moc naprave. Vendar apple naprave kupljene v Italiji imajo enaka vtice kot mi .
|
|||||
Se kaj ve, če jih bo imel tudi Telekom na voljo??
_________________ |
|||||
BB jih ima v akciji, dodatne 10% popust na vse modele
PA lep dan https://www.bigbang.si/iskanje?q=ipad+air&manufacturer=1526&orderby=25 _________________ iPhone 11 64gb iPhone 12 pro 128gb iPad 4 16gb iPad mini 2 16gb iMac 27 late 17 Macbook Air 13 late 15 Macbook pro 15 middle 19 |
|||||
Dobra poteza Big banga sam problem k nimajo tizga k ga jst hočem
|
|||||
Ta cena velja samo preko spleta ali tudi v trgovini?
|
|||||
še vedno vsaj 10% predragi
|
|||||
Res je, ampak Back-to-School prodajna akcija ni veljala za novi iPad Air 2 _________________ www.cekarcek.si - spletna trgovina z izbrano ponudbo pametnih gadgetov Netatmo, Wahoo, DoorBird,... GoPro kamere in dodatna oprema |
|||||
imaš prav, akcija back to school ni veljala za ipad air 2. jaz sem gledal ipad air 1...
naj ti služi 3 leta in še dlje |
|||||
Zanimam se za nakup iPad Air. Akcijo Back to school sem zamudil...bo še kakšna akcija, se ga da dobiti ceneje?
|
|||||
Še enkrat
|
|||||
Kaj pa, ko bi to vprasal v BigBang? >>
Jaz mislim, da cena velja samo pri spletnem nakupu, saj tako tudi pise... |
|||||
Cena velja samo pri spletnem nakupu, ampak lahko naročiš in označiš osebni prevzem v željeni poslovalnici in tam tudi plačaš. |
|||||
Air 2 128Gb WiFi+Cellular pa BigBang nima? Jaz glih tega iscem...
|
|||||
Ne zaslužiš si, ker ne bereš foruma. Počakaj do konca meseca, da se izteče popust pri BB, potem ga pa kupi. ajme smotanih ljudi... _________________ iPhone 11 64gb iPhone 12 pro 128gb iPad 4 16gb iPad mini 2 16gb iMac 27 late 17 Macbook Air 13 late 15 Macbook pro 15 middle 19 |
|||||
A pride na ios 8 ipad-u 16gb isto realnih 12gb placa al je kej večji os za ipad-a kot za iphone? Ker tuhtam da bi vzel 16gb verzijo, ker sem do sedaj mel 64gb pa sem koristil recmo 10gb?
|
|||||
kolikor jaz vem imaš v defaultu fraj dobrih 12 gb. _________________ iPhone X Silver 256 Gb MacBook Pro (Retina, 13-inch, Early 2015) iPhone 7 Plus Jet Black 128 Gb iPhone 7 Plus Silver 256 Gb iPhone 7 Black 128 Gb Watch Nike+ Series 2 iPhone 6s Silver 64 GB Watch 1st gen. Sport iPhone 6 Space Gray 128 GB iPhone 5 White 16Gb iPad 4 White 32 Gb iPhone 4 black 16Gb iPad 64Gb 3G iPod nano 3rd gen. iPhone 3g 8 Gb |
|||||
Ali vas zelo motijo vibracije pri ipad air 2? To me malo odvrača od nakupa...
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |