| T-2 GO in apple tv | |||
|
|||
Evo... konec čakanja: https://apps.apple.com/si/app/t-2-tv/id1485365397
|
|||
Zakonnn
|
|||
Lahko naložiš preko telefona/tablice in se ti pojavi na Apple TV.
|
|||
A to na Atv greš v appstore, al kako drugače.
_________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||
Sem probal tudi to, pa ni naložilo. Na telefonu sedaj piše da je kupljeno, če grem pa na tvju pod kupljeno pa ne kaže appa. Bom malo počakal da ga bo kazalo v storu na tvju
|
|||
Na TV-ju se pokaže pod "Purchased"... moraš pa uporabljati isti Apple ID. Če ne pokaže pa killaj App Store app na TV-ju, da bo naložilo na novo.
|
|||
Meni je našlo. Odlično! 😊
|
|||
Lahko da je ravno to problem, ker sem spremenil na isti slo račun (drugače sem vpisan z US na tvju) in še ni posodobilo, čeprav sem restartal vse.
|
|||
Aplikacija je na voljo samo v slovenskem App Storu.
|
|||
Zrihtal, naložil en free app in je potem pokazalo tudi ta app pod kupljenimi.
|
|||
Cena bo najbrš enaka kot za aplikacijo na google tvjih, 0,99e/mesec ?
|
|||
Kolikor vem, ja.
|
|||
Ko bi še EON naredil kaj takega. Ne pa, da ponujajo samo za android app.
|
|||
Vem da od Telekoma ni za pričakovat ATV aplikacije.
Upam da bo T2 na VDSL povišal hitrost interneta za Oranžni Optimum, pa grem takoj nazaj na T2🤞 |
|||
Mikrohard,
1. Kere generacije apple tvjev so podprte? Bodo ob releasu vsaj za neki cajta =) ? 2. A ta apleTV aplikacija dela kjerkoli a mores bit znotraj T2 omrezja, 'modema' ? 3. Ima apleTV aplikacija tko kot iOS-tv2go moznost za nastavljanje kvaliteto streama ? Me zanima ce bi fotru na vikendu zrihtal, internet dubi prek mobilnga omrezja.. _________________ Probaj bit ne-užaljen če si citiran =) Fuck new MacOS'es! X, El Capitan is at the TippyTop! |
|||
Apple TV četrte generacije ali novejše, tvOS 10 ali novejše. Dela samo preko domačega IP-ja (za vikend bi potreboval VPN do doma). Omejevanja kvalitete zaenkrat še ni. Za tvoj namen je mogoče boljše AirPlay iz tv2go (ni omejevanja na IP in lahko omejuješ kvaliteto).
|
|||
Samo še tole je manjkalo do nakupa ATV.
Bye bye, Xiaomi. |
|||
Obstaja kje kaka navodila,postopek kako to gledati na A1 omrežju? Da spremeniš ip naslov ali? Hvala za vsak info.
|
|||
Kako pobrišem nek posnetek s snemalnika na Apple TV appu?
Logično bi bilo da pridržiš glavni gumb za nekaj časa na posnetku in bi se pokazal dialog če želiš izbrisati, ali pa dodatni gumb poleg predvajaj na zaslonu s podrobnostmi. Še ena opcija bi bila, da lahko pobrišeš pri statusu/porabi prostora. Nekaj imam posneto pa ne morem izbrisati. Dela pa buffering (preskakovanje naprej/nazaj) bistveno bolje kot pri Applovih aplikacijah ali Netflixu |
|||
| « Poglej prejšnjo temo - TV - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |