Kaj pa Bluetooth prvi iPhonu, je možno da bo kakšen software update omogič pošiljanje podatkov preko bluetootha?
| Nekaj vprašanj glede iPhona | |||||
Kaj pa Bluetooth prvi iPhonu, je možno da bo kakšen software update omogič pošiljanje podatkov preko bluetootha?
|
|||||
Zaenkrat ni možno nič. Na hackintOshu se ena ekipa sicer trudi, ampak kot pravijo ne izgleda najboljše. Pravijo da če do konca februarja ne uspejo, bodo odnehali z razvojem |
|||||
Kako se pa iPhone razume kaj z brezžičnimi routerji, je kaj izbirčen. Na primer Linksys WRT54GL bi mu ustrezal?
|
|||||
Vse dela.
|
|||||
A je komu ratal unlockat sw telefon? ker men skos javlja main script execution failed in ni sans da bi delal :S
turbosim se vedn zakon |
|||||
Mislim da Tsunami, pa dare se je nekaj hvalil in pa Hribi ravnokar
|
|||||
Jest je ze ene dva nadgradil na 1.1.3 in softversko odklenil
|
|||||
a se spomni kdo, kateri je tisti program, ko lahko skopiraš kontakte iz sim na telefon in tudi iz drugega aparata če ti noče sinhronizirat?
|
|||||
Mislim, da sem ti enega ze namestil (SIMport)... ta je freeware in lahko kopiras cel imenik naenkrat... Drugi pa je iSIM... tega moras pa placat, ce hoces vse kontakte naenkrat prenest... drugace pri free varianti pa lahko samo enega po enega kopiras... Iz drugega aparata pa dvomim da bo slo drugace kot preko Outlooka... |
|||||
OOTB 1.1.2 (1.1.3)? Meni je ratalo danes, dela vse BP. Nobenega xxxSIM potrebnega. |
|||||
1.1.2
|
|||||
|
|||||
Eno vprašanje za vse, ki ste že nadgradili na 1.1.3
ali vam SwirlyMMS in Apollo delujeta? Meni ne, SwirlyMMS se zapre takoj po tem ko se odpre, Apollo pa se noče logirat, kao ne najde strežnika. |
|||||
enako tudi pri meni. |
|||||
Meni, ko hočem poslat mms, napiše: failed to resize picture. Ne glede na to kakšno nastavitev imam pri image resize options.
|
|||||
Vidim da vas je ze veliko upgrade-alo na 1.1.3 pa me zanima kako ste tokrat resili problem s prepoznavanjem tel stevilk (appsupport itd...)?
Sam se nekaj matram s tem, pa nic ne rata in sem mislil ce je komu uspelo, da bi malo pomagal. hvala in lp |
|||||
|
|||||
|
|||||
Ja in zakaj se jest potem matram po vseh tujih forumih???
edit: sem pa lih malo preden ste mi prijazno pokazali navodila ze sam zrihtal, ampak na malce drugacen nacin kot Jest |
|||||
se da ugasniti zvok za messenger ?
da ne bo zvoka ko pride novo sporočilo _________________ xs |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |