| SiMobil in podražitev | |||||
Aja, hvala za obrazlozitev, jst sm mislil da je vezava ze samo narocnisko razmerje
|
|||||
Pri Si.mobilovih paketih smo glede na današnjo objavo iz izračuna na portalu Tarife.si odstranili stroške upravljanja z naročniškim razmerjem. Poleg tega smo v izračun dodali še nove Tušmobilove pakete Free.
Povezava: http://www.tarife.si/vnos-mesecne-porabe.html |
|||||
Naj se zmanjša slika na začetni strani v objavi za "Simobil"
|
|||||
Zakaj ? ... Saj je ravno dovolj velika...
|
|||||
Prevelika je za kakšnih 100 pixlov v širino in stolpec za prikaz najnovejših sporočil reže v modro ozadje ![]() _________________ The two most common elements in the universe are hydrogen and stupidity. |
|||||
Ajaaaaa... Tooooo...
|
|||||
če smo že pri novicah..
popravi se naj tudi slikca pri novici "Steve Jobs odstopil s položaja direktorja", kjer je bila narejena zaslonska slika, ki je zajela tudi oznako slike - "Article Preview", deluje zelo moteče enako pri novici "Delavnica: iPad & GarageBand", kjer je odrezan iPad pri novici "Si.Info" pa bi lahko naredili lepšo zaslonsko slikco, podobno kot je to pri nižji novici "Parkirišča - SLO App", torej, da ni besedilo odrezano in da je vmesnik postavljen v telefon. moteč je mogoče tudi stavek, ki je delno v angleščini - "EDIT: 31.8. je prišel prvi update, ki odpravlja manjše bugg-e", bolje bi bilo "POPRAVEK: 31.8. je izšla prva posodobitev, ki odpravlja manjše napake" |
|||||
Po moje glih niso časi da takole mobilni operater nateguje svoje naročnike. Tako je vsaj moje mnenje no. Po moje so si naredili več minusa kot plusa. Potem pa ko so vidli da so malce pretiravali pa spet obrnili ploščo. Potem pa še konkurenca pride ven z res dobrimi paketi, potem pa lahko rata problem. No sej bodo ta manjko pokrili z podražitvijo paketov. Sem pa vseeno pričakoval malo več resnosti od Simobila.
|
|||||
Časi ali ne, nategovanje ali ne, vse je stvar posameznika. Vsak sam pri sebi ve kaj mu je najboljše oz. najugodnejše. Zato je danes brez veze se vezat pri operaterju na račun aparata za 1€ ali dva. Tako lahko operaterja zamenjaš kadarkoli želiš brez komplikacij oz. plačevanja nekih penalov. Meni zaenkrat moj operater popolnoma odgovarja tako po ceni, kot po kvaliteti storitev, ki mi jih nudi. Slej ko prej pa bo verjetno tudi Tuš "moral" dvigniti cene. Kaj bo pa takrat? Spet menjava operaterja? Spet plačevanje penalov na račun aparata za par €? Vsi ti aparati so čez mejo dosegljivi po bistveno nižjih cenah kot pri nas. Če ne, pa še vedno ostane bolha, oglasnik in še kaj.
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone/iPad omrežja - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |