Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
V ZDA bodo prodajali odklenjene iPhone
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #121   Objavljeno 16.07.2012 18:47:39
Re: V ZDA bodo prodajali odklenjene iPhone
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
iPhoni so malo specifični glede garancije... vprašaj na servisu, katere sprejmejo.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #122   Objavljeno 16.07.2012 19:50:41
gago3 je napisal/a:
Garancija je WORLDWIDE za vse Apple izdelke, ne glede na to kje si ga kupu! Vsaj tako piše, na vseh garancijskih listi od Apple izdelkov, sem tudi kupil Ipoda v Ameriki, nesel na Pro servis, ker niso znali popraviti napake, so mi dali kar novega Ipoda, super Smile
Tko, da mislm da bi mogla bit garancija priznana Smile

To velja za vecino Apple-ovih... nikakor pa ne za vse... iPhone recimo je izjema ... nisem pa povsem preprican za razne iMac-e, Mac Pro-je in podobno... Naceloma worldwide garancija velja za prenosne izdelke (MacBooki, iPad, iPod,... )

Jabček

Jabček

Moški

Prispevek: #123   Objavljeno 27.09.2012 15:32:45
Sem preveril pri i-store na smartinski in pravijo, da mednarodna garancija velja za vse naprave RAZEN za iPhone. Torej iPhone more biti kupljen v EU ali v Svici, da pri nas velja garancija.
SiMobil pa ima svojo firmo, ki mu ureja probleme z iPhoni, sem pozabil ime, vendar pa ureja samo iPhone, ki so bili kupljeni pri SiMobilu, obviously.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #124   Objavljeno 27.09.2012 15:41:23
Sam to mi ni ravno jasno, kako ima SiMobil neuradnega serviserja...v uradnem listu piše, da mora biti zagotovljen pooblaščen serviser s strani proizvajalca in ne prodajalca...kako je s tem?
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #125   Objavljeno 27.09.2012 15:43:10
Fedor je napisal/a:
Sam to mi ni ravno jasno, kako ima SiMobil neuradnega serviserja...v uradnem listu piše, da mora biti zagotovljen pooblaščen serviser s strani proizvajalca in ne prodajalca...kako je s tem?

Kdo pa je rekel, da ima neuradnega? Operaterji, ki uradno prodajajo iPhone, morajo imeti svoj servis...

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #126   Objavljeno 27.09.2012 15:51:18
Na apple Slovenija pravijo, da je pooblaščen Apple-ov serviser EPL d.o.o. ter Pro Servis d.o.o. in nihče drug...

Kaj naj to pomeni?

Pooblaščen je tisti servis, ki ima veljavno pooblastilo proizvajalca, da lahko izvaja servisna dela na proizvodih in ima sklenjeno pogodbo za dobavo originalnih rezervnih delov.

Emonagram ima veljavno pooblastilo Apple, da lahko poravlja telefone v garancijskem roku? Tega na Apple ne vejo?
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #127   Objavljeno 27.09.2012 16:58:29
Fedor je napisal/a:
Na apple Slovenija pravijo, da je pooblaščen Apple-ov serviser EPL d.o.o. ter Pro Servis d.o.o. in nihče drug...

Kaj naj to pomeni?

Pooblaščen je tisti servis, ki ima veljavno pooblastilo proizvajalca, da lahko izvaja servisna dela na proizvodih in ima sklenjeno pogodbo za dobavo originalnih rezervnih delov.

Emonagram ima veljavno pooblastilo Apple, da lahko poravlja telefone v garancijskem roku? Tega na Apple ne vejo?

Apple Slovenija ima navedene servise za celotno paleto svojih produktov... Med drugim tudi pise, da je za iPhone support zadolzen Simobil... Ta ima pa svoj servis, ki je Emonagram ...

http://www.apple.com/si/support/iphone/contact/

NOBEN servis v Sloveniji nima pooblastilo, da lahko izvaja servisna dela na iPhone-ih... V bistvu so samo "postarji", ki pregledajo zadeve in jih posljejo v centralni servis v Evropi... se mi zdi, da na Nizozemsko ... In zakaj tega na Apple-u ne bi vedeli? Bodi brez skrbi, da vedo Smile ... se celo Apple je tisti, ki tako diktira... Support za iPhone v vsaki drzavi nudi operater, ki uradno prodaja iPhone ...

Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani