EDIT: Sem ze zrihtal,telefon je super,zdaj pa čakat na odklep
| Nakup iphona na Hrvaškem | |||||
Ne telefon je od Vipa in sem dobil tudi sim poleg.Samo ima vlki čip in se bojim rezat. Bom probal prvo z jaillbreakom,če mi nebo ratalo pa bomo rezali
EDIT: Sem ze zrihtal,telefon je super,zdaj pa čakat na odklep |
|||||
Nekaj me zanima.
So hrvaški 3gs/4 tudi odklenjeni (vem, da so v osnovi zaklenjeni, ampak obstajajo tudi odklenjeni v prodaji)? In še to. Če je nek telefon tovarniško zaklenjen, ga odkleniš - se potem izgubi garancija? |
|||||
Vsi iphoni so tovarniško zaklenjeni, razen tisti za 1000€ so verjetno odklenjeni.
http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?p=189935#189935 Če iphone z jailbreakom odkleneš, potem ne velja več garancija, lahko pa preden ga odneseš narediš clean restore in potem garancija velja. Obstaja tudi možnost odklepa pri operaterju s tem da moraš plačati (se mi zdi da je en napisal da je to 300€ + pogodbena kazen).[url][/url] |
|||||
Hvala!
Torej, če je zaklenjen, se ga odklene in ga spraviš v prvotno stanje, potem res velja garancija? Ker slišal sem različne info... |
|||||
Če narediš set up new device pomojem nebi smel bit problem, saj ne ostane nobenih znakov na telefonu da je bil jb.
Najbolje je pa, da se oglasi en tak, ki se je že srečal s tem. EDIT V tem primeru ne velja garancija, zato ker se posodobi bb:
|
|||||
V Koliko je telefon JB in ga neseš na servis garancija ne velja. Če narediš restore in set up as new, pa velja. Ob tem upoštevaj, da moraš vedno narediti uraden restore (to pomeni, da mora baseband vedno biti na uradni verziji). To je to.
|
|||||
jaz ti odsvetujem nakup hrvaškega iPhona, ker če nisi najbolj vešč in previden ga lahko hitro zakleneš in tako iPhone postane drag obtežilnik za papir ali iPod.
|
|||||
Tega se bi morali vsi držati... |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |