sylver je napisal/a: |
Tole
http://www.apple-slovenija.si/index.php je prodajalec iz obale doma (Izola - moj someščan ![]() Z prodajalcev sva se dobila na obali, vse mi je razložil, telefoni so glanc novi in še zapakirani, celo povabil me je k njemu domov, da sva naredila prvo aktivacijo iPhona, saj takrat tega še nisel znal :LOOOL: Z telefoni je bilo v teh 2 letih vse kul, dobil sem pa tudi 2x račun za 12 mesečno garancijo + podrobna navodila za začetnike ![]() Kolikor se spomnim, takrat ŠE ni imel prav svoje spletne strani, kot jo ima očitno sedaj, ampak sem njegov kontakt dobil na mojapple.com. Na mojapple.com je bil "baner" z napisom v smislu: "kupuješ iphone?"; "nasvet pri komu kupit" in tam sem kliknil in dobil mobilno kontaktno številko tega prodajalca ![]() Morda pa se prodajalec nahaja tudi na temu forumu ![]() Po mojem in iz mojih izkušenj - je zaupanja vreden prodajalec. |
tudi jaz sem od njega kupil 3gs ampak ze 2 leti nazaj!! zraven mi je dal še slo navodila ki jih naj bi spisal sam …!! jaz sem bil zadovoljen