Ne... Ameriški so zaklenjeni in se jih ne da še odklenit.
| NAKUP iPHONE-a! TUŠ? ITALIJA? HRVAŠKA? AVSTRIJA? | |||||||
Ne... Ameriški so zaklenjeni in se jih ne da še odklenit.
|
|||||||
UPORABI ISKANJE
|
|||||||
V ponudbi imam Iphone 3GS 16 GB bele barve kupljen v Italiji, zapakiran, cena 550 EUR. Kontakt na ZS.
Prodan! Nazadnje urejal/a maty Čet 29. Apr 2010 13:22; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
3GS 8GB? |
|||||||
Da. Sicer pa več kot toliko nisem pripravljen dati za mobitel. Tisti časi, ko sem kupoval mobitele po 500€ so mimo. Torej je edina možnost, da pridem do tega odklenjenega mobitela nakup v Italiji? Pa to pol dela tudi po vseh posodobitvah? |
|||||||
Zaenkrat je to edina in najlažja možnost. Razen če ne naletiš na kako pravo osebo (švercerja)
|
|||||||
@Grega s : ki si pa ti že vido 3GS 8GB? 8GB je le 3G...
|
|||||||
3G je ja, sem malo zamešal. 3GS (16 Gb) je 100$ dražji. |
|||||||
In vreden vsakega dolarja :9 Sploh že zaradi 8gb več spomina in vsega kar je na 3gsu bolše, kot pri 3gju. |
|||||||
Da se dobiti tudi odklenjene, cena med 500 in 600 dolarji, brez vezave. Vsaj takšne imam jaz informacije od kolega, ki stanuje 15 minut stran od Apple Store v NY |
|||||||
so brez vezave, ampak zaklenjeni
|
|||||||
Pozdravljeni,
kje se da trenutno najceneje v Sloveniji dobiti (odklenjen) Iphone 3GS z original racunom (za podjetje)? Trenutno sem zasledil ponudbe od Mobiklinike in Kommdate. Kaksne izkusnje z njimi? Hvala in LP Damjan |
|||||||
Ne kopuj pri kommdati. Tudi pri unih drugih ne. Boljse da kupis kje v Italiji pa da nabases na dobrega prodajalca da ti proda na firmo. Vem da je na tem forumu tudi nekdo prodajal na racun malo pobrskaj.
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |