| Special iPhone Media Event - 12. september | |||||
and you can still get in every corner with one hand
_________________ iPhone & iPad -> r0x |
|||||
Evo, tud tu je mene najbolj štihnalo. Pa še tak "lepo" so se pripeljali. :bruh: |
|||||
_________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs |
|||||
Potem šala, da so najbolj pametni ljudje v Ameriki turisti, sploh ni šala |
|||||
se ena lepa
http://www.geek.com/articles/gadgets/ipod-nano-looks-like-a-samsung-mp3-player-from-2007-20120913/ ![]() _________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs |
|||||
^^
Oblika iPod-a je ze od samega zacetka taksna, v tej novi generaciji so sam dodali touch screen. Nova oblika iPod-a pa je tut zelo podobna iPad-u, vsaj od zadaj... |
|||||
aja pa zakaj ze so rekl da je ajfoun5 najtanjsi mobitel na svetu ko to sploh ni ?
_________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs |
|||||
Rekli so da je najtanjši kar so jih kdaj naredili |
|||||
in v istem stavku dodali, da je tudi najtanjši na svetu |
|||||
_________________ |
|||||
dvomim. bilo je rečeno nekako takole... iphone 5 je najtanjši iphone do sedaj in hkrati tudi najtanjši na svetu. |
|||||
@token no a nam lahk poveš kater je potem najtanjši?
|
|||||
Jaz sem slišal vmes še besedo smartphone, tako da bo kar držalo.
|
|||||
droid razr, huawei ascend p1s
EDIT: in se en http://www.techtree.com/content/news/309/arrows-f-07d-crowned-worlds-thinnest-phone.html Nazadnje urejal/a token Sob 15. Sep 2012 16:51; skupaj popravljeno 2 krat _________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs |
|||||
Aja a je na najdebelejšem delu tanjši od 7,6mm? Mislm, da ne in zato je debeljši od iPhona
|
|||||
Ne za telefone, ampak za pametne telefone so rekli Čeprav je kar se tiče telefona kako tanek je zelo odvisno od velikosti. Večji je telefon, lažje je narediti tankega. Čeprav s tehnologijo, ki je danes mogoča je po mojem magična meja nekje 5mm (govorim o zmogljivem smartphoneu). Apple se je z iPod touch močno približal Je pa bolj pomembna informacija, da je lažji, kar se pozna pri padcu telefona, posledično je lahko tudi bolj odporen. |
|||||
a je ajfoun na najtanjsem delu tanjsi od zgoraj nastetih ? ne tko da se lahko vrnes nazaj pod svoj kamen tripat _________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs |
|||||
Droid razr.... iPhone 5 tanjši
huawei ascend p1s .... Ga sploh ne moreš dobit, ker še ni izdan in zato ni najtanjši smartphone na tržišču. Arrows F-07D no tole skrapcalo je tanko 6,7mm na najtanjšem delu... kolko je pa na najdebeljšem? Če gledaš slike se vid, da se proti vrhu kar dobro razširi. Tko, da me še nisi prepričal. |
|||||
ni važno keri je najtanjši. važno je keri je boljši
|
|||||
Itak da iPhone
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... , 53, 54, 55 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |