Če je v EU pol ne.
| Naročilo preko Borderlinx : Kako naročiti | |||
Če je v EU pol ne.
_________________ iPad Air 16gb wifi iPhone 5s 16gb |
|||
Če naročiš iz štajerske v lj ali koper je tudi carina
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||
ja, je, samo malce manj, ker jo pelje SLO kamion
|
|||
Odvisno od šoferja na mojem kamionu se še niso vozili iphoni razen spredaj pri meni je eden
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||
Mam eno vprašanje glede Borderlinxa. Rad bi naročil 2 para superg iz ZDA, cena je skupaj okoli 350$, pa recimo da je težko skupaj 2kg. Sem dal calculate costs pa mi bordelinx izračuna 100$ poštnine+10$ zavarovanja, kar recimo da sprejmem, ne vem pa po kateri logiki oni izračunajo še 145$ nekih dajatev oz taxes. To mi ni jasno. A pozna kdo kakšno cenejšo varianto za pošiljanje. Ali pa če slučajno gre kdo v kratkem v ameriko, dobro plačam za uslugo, če bi prinese 2 para superg
|
|||
Teh 145 U$D je verjetno DDV in carinski stroski za SLO oz. EU...
|
|||
Verjetno ti njihov kalkulator že avtomatično izračuna carino za uvoz v Slovenijo.
Za obutev je to 8% carine + 22% DDV + stroški. Torej 30% od 350$ + 110$ = 0.3*460 = 138$ Temu prišteješ se stroške in si verjetno zelo blizu tvojim 145$. http://www.carina.gov.si/si/vprasanja_in_odgovori/carinski_in_davcni_postopki/carinski_in_davcni_postopki/uvoz_blaga_v_eu/oblacila_tekstilni_izdelki_in_obutev/koliksne_so_uvozne_dajatve_pri_uvozu_sportnih_copat_sprinteric_iz_zda_20_7_2007/ |
|||
Hvala mikrohard in Jest, sem pozabil, da je treba prišteti še carino in ne samo davek. Potem bo pa verjetno res tako. Huh, to pa ni več tako fajn cifra na koncu, da me poštnina in dajatve s carinskimi postopki stanejo skoraj še enkrat toliko kot superge.
EDIT: saj mi tudi na borderlinxovi strani lepo piše, če klikneš na info gumbek, sem prvič spregledal. ![]() |
|||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 52, 53, 54 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |