| dadooo je napisal/a: |
Jaz sem ga naročil iz uk:
![]() |
Njihov support pravi tole:
Customer Services (806): Im sorry to say that our Phones come with Australian wall adapters
Skoda...
| iPhone 3gs iz UK | |||||||||
Njihov support pravi tole: Customer Services (806): Im sorry to say that our Phones come with Australian wall adapters Skoda... |
|||||||||
Dobim jutri še tole:
![]() |
|||||||||
Ce bo zraven Avstralski, potem tale nevem, ce bo tapravi, ker Avstralci imajo takega:
![]() |
|||||||||
Pol pa res nebi vedu:S Samo zakaj v iphone 3gs ni več tistega adapterja, ko si lahko menjaval nastavke:S?
Ko sem jim jaz pisal so mi tkole napisali: Thank you for your email, In regards to this i am afraid with this units you will receive chargers that are normally found within the Oceania region however still come with full apple warranties, Regards, |
|||||||||
Saj je zraven tak adapter...samo vsaka regija ima svoj nastavek...
Takle je osnoven:
Pri Italijanskih (oz. tam, kjer imajo schuko sistem) je potem nastavek takle:
Pri angleskih dobis takle komplet:
Pri Avstralskih pa je pac nastavek za njihov sistem... |
|||||||||
Ja ne kolker sem jaz pogledal unboxing na youtube pa slikice dobiš takšnega:
![]() |
|||||||||
Aha... to pa tudi mozno... Zadnjic sem enemu rihtal dva iPhone-a, ki sta imela poreklo iz Avstralije... in sta imela takega z nastavkom... Preko bolhe je tudi nabavil avropski nastavek, tako,d a je imel potem enakega, kot je v kopletih iz Italije ... |
|||||||||
Nevem več kaj naj naredim, a misliš da če uporabljaš neoriginalno opremo, ga gre lahko kej narobe, naprimer tole:
http://www.gsmaparati.com/si/polnilec-iphone-apple-i1704.shtml |
|||||||||
Ja, lahko gre kaj narobe... Prilagam slikco prav takega polnilnika, ki go gledaš. Ob prvem polnenju po dveh minutah se je zgodilo tole... K sreči jo je telefon odnesel brez poškodb. Od takrat ne priklopim telefona na nič več drugega kot pa na originalni polnilec.
![]() |
|||||||||
Jaz sem tudi enkrat imel en neoriginalni avtopolnilec iz Delkota, ki sploh ni deloval...
Ce zelis biti siguren, da bo OK delovalo, gres v kaksen BigBang ali kaksno drugo stacuno, kjer prodajajo opremo za iPode in kupis elektricni polnilec za iPod... ki je enak kot za iPhone... Ni pa ravno najcenejsi... saj stane nekje okoli 30€ ... Dobis pa zraven USB kabel, polnilec in nastavek za nase vticnice... To je tole... in tukaj vidim, da stane sedaj celo 36,60 € >> http://www.fmcstore.si/product.cp2?guid=48CAD422-B616-772D-BB8B-A2E397711F79 Jaz sem kupil enkrat v BigBangu in se mi zdi, da je bil 31,90€ ... enega sem pa kupil se takrat, ko je imel Hartlauer se stacuno v City Parku... tam so bili pa 29,90€ ... Sedaj se mi zdi, da je tam samo se Hartlauer optika in nimajo vec take robe... Da se pa preko eBay-a dobit tudi ceneje... Recimo tole: http://cgi.ebay.de/iPod-USB-Power-Adapter-iPhone-USB-Netzteil-Ladegeraet_W0QQitemZ220480092554QQcmdZViewItemQQptZMP3_Player_Zubehör?hash=item3355a3398a&_trksid=p3286.c0.m14#ht_4031wt_915 |
|||||||||
to bo še najboljše oz. najceneje boš prišel skozi |
|||||||||
Je tale Handtec trgovina preverjena? Razen adapterja, ki doda k ceni še dodatnih 30eur, je še kaj drugega?
Kako je z garancijo, če je kupljen v britaniji? |
|||||||||
garancija je mednarodna |
|||||||||
@Jest & Sussi: ebay povezava kaze na izdelek, ki se dostavlja samo po Nemciji...
|
|||||||||
Sem dal samo primer ... |
|||||||||
Ni nujno... Zadnjic je nekdo pisal, da mu v Avstriji na servisu niso hoteli vzeti iPhone, ki je bil kupljen v Italiji ... |
|||||||||
hm čudno |
|||||||||
Tako tudi pise v pogojih garancije...
http://www.apple.com/support/iphone/service/faq/#repair3 Can I get my iPhone serviced outside the country of purchase? No, service for eligible repairs is only available in the country where your iPhone was originally purchased. |
|||||||||
Toliko o mednarodni garanciji....
|
|||||||||
Danes so mi it handtech poslali iphone preko DPD, tako da mislim da bo vse ok.
|
|||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |