Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Naslednja
iLife 09
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #101   Objavljeno 30.01.2009 15:52:52
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Feren je napisal/a:
Basty je napisal/a:
Basty je napisal/a:
Sem še dokaj nov uporabnik MacBook-a zato bom iz previdnosti rajši vprašal. Zanima me kako je z namestitvijo iLife '09. A je boljše prej odstranit iLife '08 pa potem namestiti iLife'09 ali obratno. In, kako je z odstranitvijo, a se vrže samo v koš ali kako? Z namestitvijo pa je verjetno tako, da se pomakne samo v Aplikacije

Hvala za odgovore.

A mi zna kdo odgovorit na to, ne da kr nekaj pišete o licencah.

Ne rabiš nič odstranjevati, ampak iLife 09 avtomatsko nadgradi iLife 08

Hvala. Ti si poštenjak. Sem tudi tako naredil, le prepričati sem se hotel, da ne bi bilo potem kakih problemov.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Ig
Ni navedeno

Prispevek: #102   Objavljeno 30.01.2009 16:02:02
Samo v koš flikn staro inštalacijo, novo pa prilimaj v aplikacije.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Trebnje
Ni navedeno

Prispevek: #103   Objavljeno 30.01.2009 16:04:25
luka je napisal/a:
Samo v koš flikn staro inštalacijo, novo pa prilimaj v aplikacije.

Oprosti ampak zate imam pa res vprašanje. Pa si ti sploh že namestil iLife09? z tem da si imel prej že iLife08 nameščen na Macu?

Glede na ta tvoj odgovor sklepam da ne.

lp

Nazadnje urejal/a imamo Pet 30. Jan 2009 16:05; skupaj popravljeno 1 krat
Jablanator

Jablanator

Kraj: Murska Sobota
Ni navedeno

Prispevek: #104   Objavljeno 30.01.2009 16:04:46
jaz sem si downloadal lLife 09 z partisa pa mi zdaj noče mountat, piše nek error: the following disk images failed to mount: iLife 09 install DVD.dmg no mountable file systems. Sem še dokaj nov pri Macu in me zanima kako treba to mountat?
Hvala za odgovor!
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #105   Objavljeno 30.01.2009 16:06:24
Mc´Fartek je napisal/a:
jaz sem si downloadal lLife 09 z partisa pa mi zdaj noče mountat, piše nek error: the following disk images failed to mount: iLife 09 install DVD.dmg no mountable file systems. Sem še dokaj nov pri Macu in me zanima kako treba to mountat?
Hvala za odgovor!

Kupi ga.

LP
-J
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #106   Objavljeno 30.01.2009 16:28:15
St0rMl0rD je napisal/a:
Mc´Fartek je napisal/a:
Hvala za odgovor!

Kupi ga.

LP
-J

saj ga bom, ko bom imel višek €, do takrat pa se moram zadovoljit s piratskimi zadevcami Wink
ne res, ve kdo v čem je fora, oz. kako pravilno mountat? je mogoče treba .dmg file zapečt na dvd?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Kranj
Ni navedeno

Prispevek: #107   Objavljeno 30.01.2009 16:35:18
Se enkrat v torrent programu dodej torrent in naj ti preveri, ce se je cel *.dmg sploh prenesel. Velikokrat se mi je zgodil, da je umes kaj manjkalo in mi je javlalo, da dat. ni mogoce mountati.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #108   Objavljeno 30.01.2009 16:48:25
wehi je napisal/a:
Se enkrat v torrent programu dodej torrent in naj ti preveri, ce se je cel *.dmg sploh prenesel. Velikokrat se mi je zgodil, da je umes kaj manjkalo in mi je javlalo, da dat. ni mogoce mountati.

kako se to preveri, oz. kako veš če je cel?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Kranj
Ni navedeno

Prispevek: #109   Objavljeno 30.01.2009 17:01:22
Ja pac se enkrt torrent odpres in ti bo pregledu image, ce ne bo cel ti bo mankajoc del do konca prenesu.
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #110   Objavljeno 30.01.2009 17:04:53
Tisti ki uporabljate hackintosh in imate verzijo 10.5.5, morate narediti naslednje, če hočete inštalirati iLife '09.

Pojdite v mapo System/Library/CoreServices/ in na desktop prenesite fajl SystemVersion.plist. Odprite ga in spremenite 10.5.5 v 10.5.6 kjer je možno (spremeniti je potrebno 2 niza). Shranite in prenesite nazaj v mapo CoreServices. Vprašalo vas bo za potrditev, potrdite in to je to. iLife misli da imate verzijo 10.5.6, tako da lahko zaobidete varnostni sistem Very Happy Cool . (Jaz do mape nisem mogel dostopiti po normalni poti, zato sem vpisal SystemVersion.plist v Spotlight)

Druga stvar je pa če vam bo delovalo normalno, ker lahko da 10.5.6 poseduje drugačne fajle kot 10.5.5, ki jih uporablja iLife '09. Jaz imam hackintosh in mi je bil ta hack potreben da sem lahko inštaliral iLife '09 in po odkar ga uporabljam še nisem imel problemov z nobenim od programov k pridejo zraven.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #111   Objavljeno 30.01.2009 17:22:57
hocko18x je napisal/a:
Tisti ki uporabljate hackintosh in imate verzijo 10.5.5, morate narediti naslednje, če hočete inštalirati iLife '09.

Pojdite v mapo System/Library/CoreServices/ in na desktop prenesite fajl SystemVersion.plist. Odprite ga in spremenite 10.5.5 v 10.5.6 kjer je možno (spremeniti je potrebno 2 niza). Shranite in prenesite nazaj v mapo CoreServices. Vprašalo vas bo za potrditev, potrdite in to je to. iLife misli da imate verzijo 10.5.6, tako da lahko zaobidete varnostni sistem Very Happy Cool . (Jaz do mape nisem mogel dostopiti po normalni poti, zato sem vpisal SystemVersion.plist v Spotlight)

Druga stvar je pa če vam bo delovalo normalno, ker lahko da 10.5.6 poseduje drugačne fajle kot 10.5.5, ki jih uporablja iLife '09. Jaz imam hackintosh in mi je bil ta hack potreben da sem lahko inštaliral iLife '09 in po odkar ga uporabljam še nisem imel problemov z nobenim od programov k pridejo zraven.

Opa, hvala ti! Zdaj moram še samo iDebeb 10.5.5 inštalirat, trenutno sem še na 10.5.4.

LP
-J
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #112   Objavljeno 31.01.2009 08:58:49
Zakaj mi ne predvaja v iPhoto .avi filmov. V iLife 08 je to špilalo? A je kak alternativa?
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Šempas (čez teden Ljubljana)
Ni navedeno

Prispevek: #113   Objavljeno 31.01.2009 11:02:21
Basty je napisal/a:
Zakaj mi ne predvaja v iPhoto .avi filmov. V iLife 08 je to špilalo? A je kak alternativa?

Misliš mogoče v QuickTime? Prvič slišim, da iPhoto predvaja avi datoteke. Da se nisi malo uštel?

EDIT: Očitno je bilo mogoče, kao importane videe s fotkiča predvajat... Kaj pa iMovie?
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #114   Objavljeno 31.01.2009 11:11:33
ja jst sm importal zdle en avi. film in ko ga double klikneš mi ga je odprlo v quicktime ki je upgrejdan na pro. direkt v iphoto mi ga pa ne uspe predvajat.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #115   Objavljeno 31.01.2009 12:19:32
tista težava s torrentom je rešena Smile
še enkrat sem dodal torrent in mi je checkiral, res mi je še malo manjkalo in ko je do konca zdownloadalo je iLife uspešno in pravilno delal!
hvala za odgovor!
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #116   Objavljeno 31.01.2009 23:34:22
DzaroG je napisal/a:
No moje izkušnje so take:

Meni prepoznava slike vendar jih moram čisto vse potrjevat se mi zdi da nobene ne da sam v grupo če jo prej ne potrdim. Je pa res da imam preko 6000 slik v iPhotu mogoče je to problem...

Enako. Zdaj ali nekaj ne dela ali pa je ta Faces funkcija smo dobro opevan šit ...
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: SG-LJ
Ni navedeno

Prispevek: #117   Objavljeno 01.02.2009 00:45:51
jakaracman je napisal/a:
DzaroG je napisal/a:
No moje izkušnje so take:

Meni prepoznava slike vendar jih moram čisto vse potrjevat se mi zdi da nobene ne da sam v grupo če jo prej ne potrdim. Je pa res da imam preko 6000 slik v iPhotu mogoče je to problem...

Enako. Zdaj ali nekaj ne dela ali pa je ta Faces funkcija smo dobro opevan šit ...
men je delala recimo da ok. najdu je ful fac sam, je pa res da mu moras pomagat. mi ni bil problem. zanima me kako bo znaslednjimi slikami ko jih dam noter.

lp,m

Stevie Wozniak

Kraj: Celje
Ni navedeno

Prispevek: #118   Objavljeno 01.02.2009 08:20:30
Sej jih najde vendar jaz sem mislil da jih bo sam dal v faces on pa jih le predlaga kljub temu da jih ima vsaj 100 različnih že notri...
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #119   Objavljeno 01.02.2009 09:47:31
Ja mene tudi to zanima. Je kdo spremljal keynote in ali so omenili če računalnik obraze premakne sam v faces ali jih samo predlaga?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Trebnje
Ni navedeno

Prispevek: #120   Objavljeno 01.02.2009 10:35:45
Vedno jih samo predlaga katerem moraš potem potrditi, če bi pogledali tutorial na apple strani potem bi to že vedeli. Kaj ni logično da je tako? Ko sem sam sebe določil na eni od slik mi je za predloge dodalo še slike treh mojih kolegov poleg mene. Malo čudno bi bilo kajne da kar vse dodajalo.... Je pač osnovni program za prepoznavanje obraznih potez.... in ne to ni kakšen profi kot ga uporablja kakšna CIA Smile
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani