| Digi je napisal/a: |
| V primeru, da Vam ne dela koda nam pišite na info@digital-life.si in bomo poskrbeli, da boste dobili izdelek po promocijski ceni |
Če bom plačal z PayPalom. Kaj boste potem naredili vračilo? V čem je fora?
| Kenu Airframe | |||||
Če bom plačal z PayPalom. Kaj boste potem naredili vračilo? V čem je fora? |
|||||
Hvala @Digi za odgovor, narocilo poslano na e-naslov..
|
|||||
Kenu Airframe nosilec je bil predstavljen tudi v oddaji Volan
Uporabite kodo VOLAN in do 13.05.2014 boste dobili 20% popusta pri nakupu nosilca |
|||||
A v minija pase? Kdo ve?
|
|||||
če imaš zračnike potem paše |
|||||
|
|||||
če kdo ne rabi in bi prodal naj mi javi.. kupim za sprejemljivo ceno ker mi je vseeno al vzamem novo al rabljeno..
![]() |
|||||
|
|||||
Ta nosilec pa spominja točno na Kenu Airframe, cena pa samo slabih 5€
http://www.dx.com/p/universal-car-air-vent-mount-holder-for-iphone-4s-5-black-344174#.VASkYMV_vTo _________________ iPhone 13 Midnight iPad Air 16 gb Cellular Space Gray / |
|||||
Ima kdo navaden Kenu Airframe in iPhone 6? Gre lepo noter? Menda naj bi šel na tesno noter, ima kdo izkušnje? Tolk da vem al kupt navadnga al +
lp |
|||||
Jst mam kenu airframe in iP6 in gre čist kul not. Tut če mam bumper na telefonu gre super.
Lp |
|||||
Pa pase na 6ko?:d |
|||||
Zakon, tenks! |
|||||
Za enkrat še nimam ne iP6 in ne tega nosilca _________________ iPhone 13 Midnight iPad Air 16 gb Cellular Space Gray / |
|||||
na tesno gre _________________ Lp, Miha |
|||||
tudi jst mam kenuja pa i6 in se mi ne zdi, da je kej na tesno, povsem lepo gre not pa vn, tudi če na hitro potegnem mi nosilec ne pade iz rež...
res je hud priporočam vsem _________________ Človeka vse življenje muči lakota po priznanju. (Jan Parandowski) |
|||||
Hvala, sm narocu navadnga kr pri Digital Life
|
|||||
Pametnjakovic! Gre gor ja, samo koliko pa drzi vse skupaj je pa druga zgodba! Ne priporocam. Preverjeno! |
|||||
Evo še ena cenejša opcija kitajske kopije. Kolega kupil in pravi da drži:
http://www.ebay.co.uk/itm/261635830731?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT |
|||||
Tudi jaz sem tega kupil za to da sprobam, mi za 3e ni bilo žal. Dobro drži. Do zdaj brez težav.
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Dodatki za iNaprave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |