Ali je možno resetirati varnostna vprašanja...sedajle sem si naložil denar(US acc) ampak sem pozabil odgovore
| Apple ID | |||||
Ali je možno resetirati varnostna vprašanja...sedajle sem si naložil denar(US acc) ampak sem pozabil odgovore
|
|||||
Verjetno bo treba klicat na Apple support http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?p=419571#419571 http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?p=350580#350580 |
|||||
Je kdo prej uprabljal US račun in je potem zamenjal za slo ? Kako ste se lotili prehoda ? Namreč sedaj ko sem začel uporabljati slovenski račun zaradi apple music, imam pa vse aplikacije kupljene z US računom. In če pride update se moram izpisat in vpisat z US računom da posodobim, med tem pa pri apple music zgubim naložene skladbe offline,playliste itd. (Se mi potem naložijo iz iclouda playliste nazaj a moram vse skladbe se enkrat downloadat) ? Edini način da kupim vse aplikacije še enkrat z slo računom ?
|
|||||
Je komu, ki je na Telemachu, uspelo vklopiti 2FA? Jaz sploh ne dobim SMSja s kodo. Telemah "raziskuje" zadevo že 2 tedna.
_________________ MacBook Air M1, iPhone 16, iBook G4 12" |
|||||
Uporabi klic. _________________ Sent from my iPod shuffle |
|||||
Imam težavo pri ustvarjanju novega Apple ID. Ko pridem do koraka uporabi svoj email ali ustvari brezplačnega @icloud.com mi ne glede na to katero opcijo izberem, vedno napiše "Invalid Apple ID" "Enter a valid email address to use as your Apple ID"
Poskusil sem s svojim privat mailom, ki sigurno ni bil nikoli uporabljen za Apple ID in z najbolj nemogočimi kombinacijami @icloud.com. Tole mi res ni jasno, prosim za nasvet, pa naj prosim še kdo poskusi, če je pri njemu isto. |
|||||
Kje pa ustvarjas Apple ID? Probaj na telefonu ali pa na spletni strani - odvisno kje je problem.
|
|||||
Ustvarjam na novem iPadu po aktvacijii in na starem iPadu pa ne gre (free @icloud.com). Bom probal še na iPhonu in na spletni strani.
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPod in iTunes - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |