| macupo je napisal/a: |
| A lahko eno vprasanje:
rad bi imel 1password na 2dveh mac racunalnikih, en win Kaj moram kupit? |
2 licenci za Maca, 1licenco za Win.
| 1Password, promocijsko brezplačno | |||||
2 licenci za Maca, 1licenco za Win. |
|||||
Torej nic kaksna druzinska, paket,...
|
|||||
A je tako tezko pogledat na spletno stran podjetja, ki to prodaja? Tam najdes prave informacije... In ja... lahko vzames druzinsko licenco ...
https://agilewebsolutions.com/store |
|||||
pa še jaz bi lepo prosil za licenco 1Password, seveda, če jo še kdo ima...
gligo01@gmail.com Najlepša hvala... |
|||||
v tej akciji sem tudi sam dobil povabilo in do danes brez težav uporabljal 1password app, brez katerega si več ne predstavljam shranjevanja gesel. Problem je nastal ko sem na sveže namestil Mac OS X Lion, saj mi je zdaj javilo da je poteklo trial obdobje. Zanima me če se da kako porihtat da bi še naprej brez težav uporabljal 1password. Drugače pa ga bom kupil, saj se mi zdi vreden teh 20€.
|
|||||
jaz kupil... ampak mi ni žal enga centa!
lp |
|||||
Posodobi na zadnjo verzijo 3.7.1 se mi zdi. Mogoče pomaga. Stane pa malo več kot 20 eur, se pa splača. |
|||||
fora je samo v tem da sem imel licenco, ki je vezana na en računalnik. Bom se še danes malo igral. Če mi ne uspe pa bom sigurno kupil, ker sem v tem enem letu uporabe ugotovil da je app vreden teh 40$.
|
|||||
Moralo bi it nekak skozi. Ce ne jim pa pisi v cem je hec, da ne dela.
|
|||||
mi je zdaj uspelo. Sem poiskal email, ki sem ga dobil za povabilo, v njem je Moj username in license key, pa sem samo registriral licenco, zdaj pa dela.
|
|||||
Trenutno imajo novo, 64-bitno verzijo 3.9 s kasnejšo brezplačno nadgradnjo na 4.0 za Liona za 19,99 € na App Storu...
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 17 Pro 512 GB Deep Blue |
|||||
pred kratkim je bla še 15 €
_________________ Lp Simon |
|||||
Ja, kmalu naj bi bila spet polna cena...
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 17 Pro 512 GB Deep Blue |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |