Ali to sploh obstaja? Obstaja mogoče "third-party" ali karkoli? Ker iščem po internetu in nikakor ne najdem nobenih informacij
Tudi na tem forumu so debate uglavnem okoli verzije 2004/2008.
Hvala.
| SLO črkovalnik za Office 2011:mac | |||||
Office 2011 for Mac - Slovenian spell checker. Za Word, predvsem.
Ali to sploh obstaja? Obstaja mogoče "third-party" ali karkoli? Ker iščem po internetu in nikakor ne najdem nobenih informacij Tudi na tem forumu so debate uglavnem okoli verzije 2004/2008. Hvala. |
|||||
Tema: SLO črkovalnik za Office 2011:mac
http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=20139&postdays=0&postorder=asc&highlight=%E8rkovalnik&start=40 Avtor: aptudejt na 3 str. Njegov link ne dela več, je pa No.1 dal tega: http://www.2shared.com/file/Oj5dIzzy/OfficeSLOPack.html Meni popravlja v word 2011/Lion, moraš pa tako kot je rekel aptudejt uporabit npr. švedščino. lp |
|||||
Dela k urca super
Hvala! |
|||||
matevzl hvala za datoteko ! deluje
|
|||||
Ja kako pa to not vržeš v office??
|
|||||
Živjo!
Imam občasne probleme z Outlook (Office for Mac 2011) - ko napišem mail, prejemnik nekatere izmed črk vidi kot čudne znake (včasih tudi kitajske "grabljice"). Ko jaz pošljem, so znaki normalni. Mogoče kdo ve, kaj bi lahko bil problem? "Poganjam" pa Outlook preko IMAP, ker imamo v podjetju še Exchange 2003 (bi lahko to kaj vplivalo?). Hvala. |
|||||
Vse sem naredil po korakih in na iMac deluje, na MAcBookProju pa v koraku "Add dictionary" ni SlovenskiSlovar.dic nikjer kljub vsem fileom, če pogledam Library/Preferences/Microsoft/Office2011 pa je tam! Kakšen nasvet v čem je problem?
|
|||||
Poglej, da si v pravem folderju - po defaultu te vrže v tistega v Application Support
|
|||||
Izberi "all files" na v meniju na sliki... ![]() |
|||||
Aptudejt, najprej seveda še enkrat več LEPA HVALA!!! Pri delu s tvojim črkovalnikom opažam, da manjka mnogo besed, ki jih slovar pozna le z veliko začetnico. Ker gre za "običajne besede" (zadnje 3: močno, polje, malta) se sprašujem, če bi - pri današnjih procesorjih - ne bilo bolje ohraniti kak duplikat preveč, kot premalo (prebral sem tvezenje tistega brezveznjaka, ki te je razkuril, ampak o tem škoda besed...)? LP Benjamin |
|||||
Aptudejt, ali imaš slučajno kje shranjeno tudi verzijo sloverja preden si odstranil duplikate? Že v naprej hvala.
LP Benjamin |
|||||
Imam problem: črkovalnik mi ne podčrtuje besed, ki so slovnično pravilne v švedščini. Prav tako mi pri podčrtanih besedah daje predloge tako v slovenščini kot v švedščini.
|
|||||
Na OS 10.8 Macbook Airu Imel sem nastavljene aspell slovarje in zadeva je delovala. Potem sem si nastavil nove slovarje po tem postopku
http://www.jabolko.org/snelkurs/511-namestimo-slovenski-crkovalnik-v-os-x-leopard-snow-leopard-ali-lion In sedaj ne dela več nič. K postopek zaženem, kljub temu da se potrebne datoteke nahajojo v pravih direktorijih, ne morem za jezik izbrati Slovenščine…
![]() |
|||||
Anyone?
|
|||||
Isti problem imam jaz. Slovar sem dodal po navodilih v mapo officov, ko pa hočem izbrat slovar v nastavitvah ga ni(sem izbral all;sploh ga ni v seznamu). |
|||||
Sicer tega sploh ne pogrešam ampak ko berem izberi švedščino si mislm baš smo blesavi da se jebemo s tem butastim applom ..... pa to je glupi MS osvojil že 20 let nazaj.
|
|||||
Hvala Sem preveril in nisem bil v pravem folderju zato ni bilo slovarja |
|||||
Saj tole je reševanje MS-ovih napak, ne applovih |
|||||
Ve kdo kako na Mavericksih urediti SLO spelling?
Nikakor mi ne rata..sploh pa ne najti Library mape, ki je hidden. |
|||||
Search na Jabuk.si, sam sem napisal mislim da več kot 3x... ![]() |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |