meni se pa včasih ko vklopim cellular data ta noče vzpostaviti tako da morem i5 ponovno zagnati...
| Cellular Data nastavitve se zbrišejo | |||||
meni se pa včasih ko vklopim cellular data ta noče vzpostaviti tako da morem i5 ponovno zagnati...
|
|||||
Meni se ne brišejo nastavitve ampak za tethering sploh ne obstanejo tam za vklop hotspota se pa skoz vrti ...... tegale minija bom nazaj nesu, ker mam tega gnilga jabuka počas dost. Na I5 vse dela tule pa serje, torej ni sistem kriv ampak aparat sam .... še vsak ipad sem moral zamenjat jajca ena.
|
|||||
Če maš mobitel samo pod apn vpiši internet vsepovsod pa more delat.
|
|||||
na tethering se zbriše.
|
|||||
ostane samo če zbrišem uporabnika in geslo .... tako da povsod ostane samo internet sam to je ..... mal brez veze.
|
|||||
Cist zadost, more tko delat. |
|||||
pa sej ne morem verjet ... zakaj pol hudiča stalno vpisujem še ostalo. hvala.
|
|||||
Pri meni na 4s in kolegu isto na 4s se podatki tudi obcasno zbrisejo. Oba sva na ios 6.1.2, se mi je dogajo tudi prej na prejsnjih iosih vendar ne tako pogosto.
|
|||||
Tudi na mojem 4s podatki cudezno izginejo, seveda ko to najmanj potrebujes, dobro da vem vse skupaj na pamet
|
|||||
Za vse ostale uporabnike: naredite si screenshot nastavitev, da jih imate med Photos.. Sej za internet si človek še zapomni (pišem za mobitel), mogoče je potem težje za MMSe.
Se pa to redno dogaja, da se pobrišejo .. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Jaz imam te nastavitve kar shranjene pod Notes,tako da enostavno skopiram in prilimam nazaj notri…
Ampak zaenkrat mi tega ni treba početi prav pogosto,po update-ih pride prav. _________________ |
|||||
jaaap, updati so ponavad "kritični"
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Mhm, ponavadi zvecer updatas, imas wifi, potem pa zjutraj zunaj ugotovis da 3G ne dela
|
|||||
Kero verzijo iOS imate naloženo, meni se to na srečo ne dogaja. Razen ko updatam iOS mi izbriše APN user pa pass. Drugače mi nikoli ne briše nastavitev.
Omrežje: Mobitel iPhone 4S iOS 6.1.3 |
|||||
okej samo 1uprašanje, da si zadevo razjasnim.. v vseh 3eh poljih kjer je APN napišem internet in ostalo lahko pustim pa bo vse delal(mms-i, itd)
aja, pa sprašujem ker fotru na vsake cajte to nardi da mu zbriše vse razn, MMSC, MMS Proxyin pa MMS Max Message Size... ima pa 4ko, 6.1, mobitel.. lp |
|||||
Sam a ni tko, da so zdej avtomatične nastavitve pr mobitelu, odkar je official supported carrier s strani appla?
Sicer pa najbolje, da si napiše magari v notes nastavitve in dela samo copy paste potem ko se mu pobrišejo --> KLIK _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Hh, tnx. Bom tole probal z itunsi pa upam da bo uredu ja.
Samo kaj a kej ves kako bo zdej s simobilom pa tem nastavitvam(sem slisal da kao ne bo vec ga pr simobilu). Vem da je bolj uprasanje za drugo temu samo vseen. Pa tut a zdej more pisat gor telekom al bo se vedno pisal mobitel? |
|||||
ostanejo zaenkrat tut avtomatične .. sej uradno je še vedno nekako "podprt" s strani appla ..
Glede imena carrier za Mobitel bomo pa videli kaj in kako v prihajajočih tednih .. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
hmmm. dal na itunes še vedno 14.0 verzija, dal backup narest pa še vedno isto..
sm pa šel za foro pogledat pokritost Appla.... in še vedno ni Mobitela/Telekoma pod slovenija..??? http://support.apple.com/kb/ht1937 |
|||||
probal isto s 3GS-om, iOS 5.1.1, pa je bil in ostal na 12.0..
najbž zrd modela in iosa ne gre višja? |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |