Zna kdo uTorrentu dopovedat da ko naložiš torrent file da bi me vprašala kam posname zadevo in ne vedno v default mapao?
| uTorent? | |||||||
Zna kdo uTorrentu dopovedat da ko naložiš torrent file da bi me vprašala kam posname zadevo in ne vedno v default mapao?
|
|||||||
Mislim da ne. Je še veliko stvari za naredit v uTorrentu za Maca. Se vidi da je beta.
|
|||||||
Sej Vuze je cool samo včasih zabije cel internet...(zato mi je uTorrent boljši) Moram nekako shekat ali Apple Tv ali Asusa (router) da mi bosta dol vlekla se mi ne da (oz mi je škoda) imet comp priključen ves čas... Ob tej prilikim vabim koga ki je že kaj od tega kdaj naredil za pomoč...
|
|||||||
Jst mam pa za osnovne stvari (filme , musko) rajš vuze, za večje file (programe..) pa transmission, k nekak ma ta zmeri večjo hitrost kt vuze pr takih torrentih.
Se strinjam.Točno zato ne uporabljam uTorrent. |
|||||||
Djmo uTorrentu še neki časa pa ga bodo poštimal.
|
|||||||
mikroTorrent je lightweight client. Ne pričakovat od njega čudeže. Je pa edini, ki ne naredi zgage na disku in edini, ki porabi najmanj resourceov.
|
|||||||
Že že. uTorrent za Winse je daleč pred konkurenco. Za Maca se pa vidi da je še zgodaj v razvoju. Drugače pa uporabljam Vuze in Transmission. Odvisno od dneva in vremena. |
|||||||
Sam na winsih je tut klinac...če mi laufa mi psloh net ne dela na winsih potem al pa odpira google 2min. Mi ne gre u glavo kaj bi blo narobe.
|
|||||||
Zanimivo. Jaz sem pa imel ravno te probleme pri Azureusu na Windozih. Sicer si pa lahko nastaviš limit in nimaš problemov s tem.
|
|||||||
Enako! Samo da mi je en čas vse delalo normalno. Zadnji mesec dni pa imam te probleme! |
|||||||
Downgrade na kakšno starejšo verzijo. |
|||||||
ali pa namestitev evid tcp/ip patcha. Odpres 100 povezav in dela. To je seveda za Windows Xp/Vista misljeno.
|
|||||||
ima kdo možnost povabila na hdtorrent.org...če ja, prosim...hvala
|
|||||||
Če ima še kdo kakšno povabilo odveč, bi se tudi jaz priporočal
|
|||||||
|
|||||||
Ti si tudi v študentu, ne?
LP -J |
|||||||
Lahko si pa na optiki pa ti žge 20...
_________________ MacBook Pro iPad iPhone |
|||||||
Odvisn od seederjev. Jst sm na optiki, pa mi čez 1 Mbs nikol ne pride. |
|||||||
Borut, ne pogovarjamo se o megabitih tukaj... LP -J |
|||||||
Je kdo mogoče že ugotovil, kako lahko poloadaš samo določene fajle od celotne zadeve, ko jo klikneš na netu? Ker na winsih se da v utorrentu, te praša preden začne? Na macu mi pa kar začne lepo loadat, sploh ne praša... na uradni strani pa nč ne piše.. piše samo o izbiri folderja, kamor želiš loadat.
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |