Pozdravljeni, ima mogoče kdo kakšno vabilo za mojblink?
Hvala
| Moj blink | |||||
Hvala |
|||||
Dej mail pa te povabim
|
|||||
Hvala ti vnaprej! |
|||||
lahko se kdo mene povabi? hvala
|
|||||
Jst bi tud lepo prosim
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
Tudi jaz se priporočam za vabilo. Hvala že vnaprej.
|
|||||
Jst bi tud lepo prosim.
|
|||||
Ce je mozno, se tut js priporocam za vabilo
|
|||||
Hvala |
|||||
Zdravo,
a se da dobiti še kakšno vabilo za mojblink? Najlepša hvala. |
|||||
Zdravo, še možnost kakšnega povabila? Hvala.
|
|||||
Pošlte maile na privat
|
|||||
Prosim za povabilo za mojblink.
Hvala |
|||||
Hvala za invite sem samo me moraš potrditi če sem prav razumel _________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
infire.si je sedaj novi "partis"...priporočam
_________________ I'm an idealist. I don't know where I'm going, but I'm on my way. ___________________________ iPhone 15 Pro Macbook Air M2 Apple Watch 10 black Apple Airpods 3 |
|||||
Sicer svetlobna leta za prvim partisom, kar se razpoložljivosti vsebin tiče. |
|||||
Partis je obstajal 15 let. Infire pa 2 meseca. Fantje vsak dan nalagajo ogromno torrentov. Ko sem se registriral 2 meseca nazaj, je bilo 700 torentov, sedaj jih je 4300. Tako da v dveh letih s takšnim tempom bo zagotovo dobro založen _________________ |
|||||
Menim, da sm poslal vsem invite, ki so poslali email naslov. Izmed vseh je do sedaj registracijo opravil samo 1. Prosim preverite ali ste dobili mail? Morda je v spam/junk. |
|||||
meni napiše napačno up in geslo ali moraš še ti kaj potrditi _________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
Ni videt.
Kaj,če probaš še enkrat opravit registracijo? Majo neko foro s klukco,ki jo morš odstrant (odkljukat). |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |