Zdravo,
ima morda kdo info. glede razpolozljivosti HBO Max aplikacije pri nas?
Hvala.
| HBO MAX | |||||
Zdravo,
ima morda kdo info. glede razpolozljivosti HBO Max aplikacije pri nas? Hvala. |
|||||
Meni so pošiljali maile, da začnejo z 8. marcem.
Takrat naj bi obstoječo HBO naročnino lahko spremenil v MAX. Verjetno bo takrat tudi aplikacija. Na pamet rečeno. _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
https://www.hbomax.com/si/sl |
|||||
pa ne naročaj primer preko A1, ker bodo frajerji imeli še vedno isto ceno kot do sedaj 7 evrov. ko bo drugače naročnina 4,66
|
|||||
Meni trgajo iz appla. Se ne spomnim kako sem naročil takrat.
_________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
4.66€ je promocijska cena za tiste, ki se bodo naročili marca (in bo ostala le toliko časa, kot bodo ostali naročeni). HBO se želi na dolgi rok popolnoma ločiti od operaterjev in furat svojo storitev tako kot Netflix in Disney+. Tako da ne moreš pričakovati, da bodo operaterjem ponudili enake cene.
|
|||||
Če imaš pri Telemachu HBO Premium paket, se ti HBO GO pretvori v MAX.
|
|||||
Vsi ki imajo HBO Go , bodo meli MAX .
_________________ Don't forget to takeout profits! |
|||||
tudi za vse stare naročnike bo cena 4,66. ponujamo novim in obstoječim HBO GO naročnikom izjemnih 33 % popusta – za vedno Drugače pa zakaj ne? za kaj so pa drugi streami cena ista ne glede kje naročiš? |
|||||
Kateri streami so ista cena, ne glede na to, kje naročiš?
Pač... pravim, da je ta HBO Max cena akcijska, ki velja za tiste, ki se bodo naročili med 8. in 31. marcem. Seveda sem spadajo tudi uporabniki, ki jih bodo migrirali iz HBO Go na Max. Ampak tale "za vedno" je v resnici "dokler ne prekineš naročnine". Meni osebno je vseeno, kje se naročiš... seveda se naroči tam, kjer je ceneje in kjer želiš uporabljat. Podal sem samo razlago, zakaj pri operaterjih take cene ne boš videl. Prehod na HBO Max je HBO-jev prvi korak k ločitvi od operaterjev. Letos bodo postopoma ukinili videoteko pri operaterjih... ostali bodo samo še TV programi. Če boš želel gledat on demand, bo treba uporabljat njihov app. Moja osebna napoved je pa to, da se bodo v celoti umaknili od operaterjev, ko bodo imeli dovolj uporabnikov lastne aplikacije. Tako da ni v HBO-jevem interesu operaterjem ponujat popuste... popuste bodo imeli le za tiste, ki se bodo naročili direktno pri njih. Ni to krivda operaterjev. Nima A1 zato višje cene, ker so "frajerji". |
|||||
Dobro bi bilo , ce bi HBO MAX ponujal tudi vzivo programe HBO , in ne samo videoteke . Me pa zanima ali bo aplikacija HBO Go Izginila , ali bosta pa obe aplikacije hkrati
|||||
Izginila bo.
|
|||||
No pa ga mamo
|||||
Na hitro sem pogledal in mi vsaj v Safariju deluje slika slabsa kot prej HBO Go. Pa se ne pusti mi imet zunanjega monitorja priklopljenega, ker bom kao s tem lahko posnel vsebine ... |
|||||
V appu deluje super…
Adijo netflix vsaj zaenkrat. |
|||||
Super je , je vredno teh 4€
|||||
Drgač je kej pametnega za gledat? Nisem sem poglabljal ali so gor naloženi kakšni filmi kot pri netflix al gre samo za programsko opcijo?
_________________ |
|||||
Gor so tudi novejsi filmi, ki jih recimo netflix se nima.
|
|||||
Nekaj se najde Meni je všeč ker je tudi prevedeno ????
![]() _________________ ????????⚫⚪ ????☯☢???? ???????????????? ❌⭕❌⭕ |
|||||
Ogromno stvari že videno.Mogoče kdaj kasneje.
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - TV - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |