Imam težave z zgoraj omenjenim programom. namreč ko ga štartam mi postane internet neodziven in to klub temu ko Transm. ne downloada ali uploada ali pa je dovn load par kb in upload prav tako.
| Transmission | |||||
Imam težave z zgoraj omenjenim programom. namreč ko ga štartam mi postane internet neodziven in to klub temu ko Transm. ne downloada ali uploada ali pa je dovn load par kb in upload prav tako.
|
|||||
men se zgodi enako, cist zmrzne net...
help anyone! lp, m |
|||||
katera verzija?
|
|||||
|
|||||
Se mi zdi da že dve verziji nazaj da je to začel delat...
|
|||||
Jaz sem zdaj naložil staro 1.22 in dela net BP Če dam pa 1.33 pa zmrzne net Transm. pa dela normalno...
|
|||||
Obstaja kakšno dobra alternativa?
|
|||||
tud jaz mam 1.22 pa spila. Zbrisi novo verzijo, namesti staro. Sam se vcasih tudi posluzujem nacela, ce nekaj dela vredu ne menjuj
lp |
|||||
jst imam tud 1.33
a cist na 1.22 moram it? ker tuki vmes jih je velik 1.32 1.31. 1.30,.. lp, m |
|||||
sj vem, da ni pravi forum...enako je pri utorrent-u 1.8 na WIN
|
|||||
1.32 tud šteka. probaj 1.30 in poročaj...
|
|||||
kje dobit 1.22 verzijo?
lp, M P.s. sem iskal pa ne najdem |
|||||
http://download.m0k.org/transmission/files/ |
|||||
@dzarog hvala!
lp,M |
|||||
|
|||||
Uporabljam Transmission 1.33 in mi dela vredu. Uporabljam ga že kakšno leto pa pol (Odkar imam prvega Maca) in sem imel z njim kar veliko težav. Še posebej pri prestopu iz 0.9X na 1.00 in tja do 1.2X. Še sam nevem zakaj. V vmesnem času sem veliko uporabljal Vuze (bivši Azureus) s katerim nisem imel posebnih težav razen to da uporabljajo zajeten zalogaj pomnilnika in procesorskega časa. Zadnje čase sem pa več kot zadovoljen, nič crashou, nedelovanja torrentou in tudi ko vgaša se hitreje če imaš veliko zbirko .torrent datotek.
|
|||||
1.22 inštaliran in dobro deluje. omrežje se normalno odziva.
vuze res da vleče velik pomnilnika, samo jaz imam torrent program vkljopljen čez noč oz. ko me ni na računalniku, tako da če bo transmission še hecal ga zamenjam. lp, m |
|||||
Na Winsih sestra uporablja Flashget. Ta ima vgrajen odjemalec za Bittorent in tudi za Mulo. Osebno ga ne uporabljam, ampka pravi, da deluje odlično in ne rabi več na računalniku imeti tri programe... |
|||||
Meni je štekal 0.92, štekal mi je 1.22 in šteka mi 1.33 ...
No way out |
|||||
Pri meni Transmission nikoli ne downloada z več kot 10kB/s. Je to problem računalnika ali programa?
Ker na drugih računalnikih v hiši (Windows/Linux) mi normalno deluje. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |