Dal sem jailbreak na ziphone. Potem sem pa čez čas ponesreči pritisnil stop in kill it. Sedaj pa nevem kaj naj naredim, da nadaljujem proces?
Nazadnje urejal/a tim Tor 15. Apr 2008 18:16; skupaj popravljeno 1 krat
| Težava s ipod touchem | |||||
Dal sem jailbreak na ziphone. Potem sem pa čez čas ponesreči pritisnil stop in kill it. Sedaj pa nevem kaj naj naredim, da nadaljujem proces?
Nazadnje urejal/a tim Tor 15. Apr 2008 18:16; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Nujno rabim pomoč. Ipod ni moj. Govorim o ipod touchu. Nevem kaj naj naredim. Ziphone mi je napisal, da bo delal 45 min, pa sem mislil, da bo hitreje. Po dvajsetih minutah sem dal stop, z namenom, da bom to raje pustil, saj se mi ne da toliko časa čakat. Sedaj pa nevem, kaj naj naredim.
|
|||||
Probaj ponovit postopek in ponovno zalaufaj ZiPhone ...
V kaksnem stanju pa je sedaj? |
|||||
Noče ga najt. Ga išče pa ga ne najde
|
|||||
Ugasnem ga lahko, ko pa se mi prižge so samo tiste čudne črke ter številke na zaslonu
|
|||||
Zdaj nevem... ce je podobno kot pri iPhonu, potem ga daj v restore mode ...
Ugasni ga, drzi HOME tipko in ga prikljuci na kabel in drzi HOME tipko toliko casa, da ga iTunes zazna ... |
|||||
držim, pa se mi zopet prikažejo tiste črke
|
|||||
Kaj pa ce pri ZiPhonu probas tam pod advanced options (oz. nekaj podobnega... govorim na pamet) ... izbrati Return to Normal mode?
|
|||||
Prijatelj ga je kupil v big bangu in vzel je še garancijo se zgodi. Ali misliš, da jo lahko uveljavi? Glede nato, da nikjer ne piše, da tega ne bi smel narediti?
|
|||||
Prov noče ga najt. Ali obstaja kakšna možnost za ponovno naložitev basebanda
|
|||||
Dvomim
Drugace pa res, da nikjer ne pise... ampak tudi nikjer ne pise, da lahko kaj takega pocnes |
|||||
iPod Touch nima basebanda, ker nima telefonskega dela... |
|||||
Dej pomagajte ga zrihtat. 16 gb je. Drugače bom moral dat 450 eur za novega. Sam pa sem še osnovnošolec in nimam nobenega rednega dohodka.
|
|||||
Hehe, kaj se pa igraš z dragimi igračkami
|
|||||
Jaz tudi tako mislim, da se ga skoraj sigurno da postimat...
Izkusenj pa zal nimam, saj TOucha se niti v rokah nisem drzal |
|||||
Je verjetno je zelo podobno zgrajen, za razliko od telefonskega dela. Če dela ZiPhone tudi na njem.
|
|||||
Dej pomagajte mi prosim čimprej, da me ne bo od živčnosti pobralo.
|
|||||
Sam pri iPhonu napise, da bo delal 4 minute in pol... tukaj pravi, da je napisal, da bo delal 40 minut... Ne znam pomagati... mogoce ce bi mel svojega, da bi lahko probaval sam... tako pa zal ... mogoce bo kdo drug znal pomagati...ceprav dvomim ... Bo treba se mal strica Googla vprasat ... |
|||||
Poskusi takole:
http://remorse.nl/weblog/force_a_restore_of_an_ipod_touch/ samo že to, da ti je delalo 20 min je čudno |
|||||
Ne pomaga. Po mojem bom moral kupiti novega.
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPod in iTunes - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |