http://opticase.si/ , kaj menite?
| Opticase | |||||
http://opticase.si/ , kaj menite?
|
|||||
Moje mnenje : http://www.calypsocrystal.com/calypsocase/
|
|||||
A ma calypso kdaj kak znizanje? Bi takoj kupil samo 100eu je pa...
|
|||||
občasno se da dobit cca 20% več še ni bilo.
|
|||||
Opticase, kr lepo.
Calipso ima svojo temo !!!! _________________ Gotterdammerung |
|||||
Sej cool 100€ za Calipso no way.
|
|||||
To glede cene se še da preživet sam kaj ko mi je začel puščati sledi uporabe ob straneh ohišja iphona(jeklo) pol me je pa minilo… sedaj mam pinlo slice 3 in sm zlo zadovoljen… _________________ |
|||||
Sem šel pogledat opticase spletno stran da vidim kaj je to za en etui in ko sm prišel na konec strani in vidim to foro prodajalcev ... ZA NEVERJETNIH xy eurov. No še isti moment me je prjel srat... a res ne gre brez tega?
vem da sm dle s tem čis mem udaru, sam me take stvari res motjo _________________ iPhone 5 16gb Sony vaio VPCF1 |
|||||
In pa "(samo ta teden)" bo najbrž vsak teden...
|
|||||
meni pa taki ovitki ko se gor namestijo kvarijo uporabniško izkušnjo, design ne pride toliko do izraza , ne občutiš tistega občutka ki ga ponuje iphone 4/4s ko ga primeš v roko
|
|||||
Brezveze.
Sm že pred leti napisal, da ženske nudijo najboljšo uporabniško izkušnjo brez bumperjov in caseov pa zarad tega še ne hodjo nage okol. 10+ evrov za polikarbonatno zaščito ni veliko. Eni imajo MBA in MBP13 v prozornih polikarbonatnih ohišjih, pa jih ne moti .... takim je to namenjeno. Calipso je popolnoma neprimerljiva oblika zaščite. Dobra, ampak neprimerljiva. A je Opticase slovenski izdelek??? _________________ Gotterdammerung |
|||||
Jaz sem zadevo naročil in dobil in moram rečt da sem zelo zadovoljen zaenkrat...v roki je občutek skoraj kot bi bil iphone sam, zaščiti pa lepo.
|
|||||
Kakšne slike lahko dodaš ? |
|||||
Sem na hitro škljocnil kako izgleda zadeva na telefonu , z malo slabšim aparatom z drugega mobitela. Se pa še nisem spravil telefona temeljito očistit pred namestitvijo in je vmes med tel. in casom nekaj prahu. Spredaj je pa folija ki se zaenkrat tudi obnese zelo dobro (sicer po cca 10 dneh ni vidnih mehurčkov ali odstopanja na robovih. Je pa pri folijah tako ali tako vedno veliko odvisno od pazljivosti pri namestitvi (sam sem pri namestitvi zasral že 2 dražji varjanti folij in sem potem vedno imel mehurčke). ![]() |
|||||
celo kvaliteten izdelek, sem bil pozitivno presenečen k sm ga dubu =) lepo se prilega telefonu in ne vmes praznega prostora. (telefon se NIČ ne premika v case-u).
Tudi dostava je bila hitra tako da vse pohvale |
|||||
sam uporabljam podobno. zelo kvalitetna plastika, ki ne poči (mi je padel že 4-5x). poleg tega je pa zaščita na belem 4S neopazna na distanco cca. +60cm.
|
|||||
Pa je iz podobnega materiala kot pinlo slice 3? |
|||||
Zanimam se za nakup opticase. Še prej pa bi se rad prepričal kako ste z njim zadovoljni tisti ki ga uporabljate že nekaj mesecev?
|
|||||
jaz ga imam že lep čas in napram prejšnjim se mi super obnese...ima tudi sestra in za tako ceno je zelo ok.
|
|||||
Meni je opticase drugače vredu. Ni mi pa vsec da se ne prilega lepo na iphone in potem je med opticasom in iphonom dosti prahu:/ In pa da se zelo hitro zrajsa:) Sicer je temu namenjen ampak samo moje mnenje. Najlepse je brez vsega:) |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Dodatki za iNaprave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |