živjo!
ima kdo že kakšne izkušnje s tem?
http://www.bolha.com/telefonija-oprema-baterije/zunanja-baterija-za-iphone-4-4s-bela--oglas1277741090
(FYI:iskalnik ne najde nobene podobne teme, pa se kljub temu pojavi obvestilo)
| zunanja baterija za iPhone 4 | |||||
živjo!
ima kdo že kakšne izkušnje s tem? http://www.bolha.com/telefonija-oprema-baterije/zunanja-baterija-za-iphone-4-4s-bela--oglas1277741090 (FYI:iskalnik ne najde nobene podobne teme, pa se kljub temu pojavi obvestilo) |
|||||
Tole mi zgleda nekaj kitajskega.. Daj raje poglej za izdelki priznanega prodajalca "mophie"...
|
|||||
mophie juice pack air. Super zadeva. Govoril iz prve roke.
|
|||||
Kolko pa stane in kje se da to dobit? _________________ Iphone 7 Plus 256GB Macbook Pro 15 i7 Apple TV Apple Watch 3 Bico |
|||||
eBay cca. 30€ ce zelis ti poiscem link.
|
|||||
Jst ti pa priporočam tole : New Trent iCruiser IMP1000
res odlična baterija. Kupil sem jo lansko poletje, ko sem šel za en mesec v Španijo. iPhone 4 sem od 10%-100% napolnil 6.5x (sedmo rundo je prišlo do 65%). iPad 1.generacije pa s tem napolnim skoraj 2x, v drugi rundi se ipad napolni do 90% Baterijo imam zmeraj v torbi, kamorkoli grem, in tako ni bojazni da bi zmanjkalo elektrike ko bi jo najbolj potreboval |
|||||
na ebayu ga dobiš za slabih 40€, v trgovinah pa se prodaja za cca 80€ |
|||||
@SmartBoy hudo...
|
|||||
|
|||||
Kupil je super, polni mi iPad in iPhone pa tudi kameromin fotoaparat, dobra zadeva. |
|||||
Tole ne zgleda slabo! + če ne drugega prepriča garancija, če gre kej narobe! _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Tole res ne zgleda slabo, se bom zapeljal do hofera.
|
|||||
..aha, če prav zastopim je tole baterijski polnilec in ne dodatna baterija.. ..sem si tole predstavljal bolj kot expanded battery kit, kot pri fotoaparatih recimo..
|
|||||
jure, tisto kar ti misliš je recio mophie juice pack air.
|
|||||
Mophie juice pack deluje naenakem principu kot talebaterija iz Hoferja... Le da je izvedba drugacna, da pase na iPhone in ne poleg... Drugace pa tudi samo napolni vgrajeno baterijo...
|
|||||
Zdravo naročil bi si ta Mophie Juice Pack Air za iPhone 4. Ve kdo za kako dobro ponudbo na eBAyu ? Sem se prav kar prijavo na eBay pa nebi rad nekaj v tri dni naročil
|
|||||
Imam jaz samo škatle nimam novo enkrat rabljeno. _________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
Cena ?
|
|||||
40 eur. _________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
Prodaja še kdo mophie juice pack air?
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Dodatki za iNaprave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |