Pozdravljeni!
Že pred enim mesecem sem dobil novega toucha, pa me sedaj zanima (ker me skrbi zaradi ekrana), kje se da pri nas kupit kak pameten etui... Recimo take kot dela Belkin.
Hvala in lep pozdrav
| Etui za Touch | |||||
Pozdravljeni!
Že pred enim mesecem sem dobil novega toucha, pa me sedaj zanima (ker me skrbi zaradi ekrana), kje se da pri nas kupit kak pameten etui... Recimo take kot dela Belkin. Hvala in lep pozdrav |
|||||
Naj te ne skrbi za enkratn:
http://www.youtube.com/watch?v=xitR1lYh1fU Lepa svetleca zadnja stranica je pa druga zgodba |
|||||
najbolj me zabava dejstvo, kako v prilozenem prirocniku na koncu omenijo nekaj kot: "vas ipod touch je obcutljiva zadeva in bla bla bla, cuvajtega ipd...lahko kupite enega od MNOGIH etuijev ki so NA VOLJO:))LoL. v sloveniji jih ni. nice tOUCH ;P
|
|||||
Ja vem. Meni tudi to najeda. Bi ga rad kar vrgel v zep pa se mi smili. In ga imam v vrecki za soncna ocala. Tudi sam cakam na etui. Sej tu je se ebay, sam mi je glupo dajat 3x vec za postnino kakor je vreden sam etui
|
|||||
Zadnjič sem ravno mimogrede videl da imajo ta prozoren etui za Touch v EPL trgovini. Cene ne vem.
|
|||||
Sem bil kaksen teden nazaj tam pa so imeli samo za iphone. Pa se to plasticno prozorno skatlico.
|
|||||
jest sem pred kratkim kupil zaščitno folijo za cel iphone od firme invinsible shield in morm rečt da je super telefon res dobro zaščiti. Pa še doživljensko garancijo dobite če se kej poškoduje folija ti pošlejo novo.
|
|||||
Hej, imam dober predlog zate. Sam sem poleti povsem slucajno v BigBangu kupil Golla etui, s katerim niti nisem vedel, kaj bi si zacel. Zdaj je to dom za mojega Toucha.
www.Golla.fi Razne barve, razni modeli, zelo vsecno, dokaj ugodno. Sam imam, nevtralni sivi model. ![]() |
|||||
Mah jaz imam za to kar vrecko od soncnih ocal. Samo bi rad kaksen silikonski ovitek.
|
|||||
...
Nazadnje urejal/a togrizek Tor 08. Sep 2009 09:46; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Med mojim brskanjem sem našel tole stran: http://www.podcenter.de/liste/2837/fuer/iphone?ipod=ipod_touch&commit=%C3%84ndern
Zgleda kar v redu, nisem pa še ničesar naročeval. |
|||||
Togrizek, tocno nekaj takega sem iskal. Samo na zalost imam moznost placati samo preko paypala. Bom malo se po ebayu pobrskal
|
|||||
sej paypal maš verjetno prek MasterCarda?
|
|||||
Nope. Visa electron. Edina kartica ki jo paypal podpira in so mi jo dali brez rednega dohodka.
|
|||||
Ta folija, ki sem jo js gledal na netu, zgleda prav čudno po robovih: http://www.ilounge.com/index.php/ipod/review/fullbodyfilms-protection-pack-for-iphone/ |
|||||
V trgovinah majo zdej sicer izjemno grde ampak vseeno uporabne etuije prav za toucha..
|
|||||
js mam tapravo viso, pa nimam rednega prihodka. abanka drgač |
|||||
No ko sem jaz sel tja mi je niso hoteli odobriti. Mora ti nekdo jamciti, da placa zate ko imas 10k€ dolga
Vsaj tako je bilo cca 2 leti nazaj ko sem jaz pri abanki sprasval ... Drugace sem pa danes kupil etui v iStylu pa je cist kul. Je en Belkinov usnjeni. |
|||||
Kwa pa vem, js mam eurocard pri NLB že od srednje šole, kar bo zdaj že kar 7 let.
|
|||||
NLB ti da eurocard brez problema. Limit je pa 450€
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPod in iTunes - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |