Nazadnje urejal/a Gost Ned 04. Nov 2007 11:33; skupaj popravljeno 4 krat
| Srečanje Mac.si - zima 2007 | ||||||||
|
Leto bo naokrog in čas bi bil, da se kaj vidimo - še v letošnjem letu, seveda. Kaj pravite? Nekje v Ljubljani ali Celju? Kaj smo že ugotovili iz zadnje ankete - kje nas je največ?
Nazadnje urejal/a Gost Ned 04. Nov 2007 11:33; skupaj popravljeno 4 krat |
|||||||
ze spet sm bil prsiljen od nekoga da morm kle neki napisat ampak ne bom povedu kdo je bil nc bat Seba tole bo najina skrivnost ... :shock: sorry Seba nism hotu povedat da si mi grozil da ... :shock: sranje se enkrat sm povedu da je bil Seba .. :shock: ah bom raj nehu ok fuzla se mi hvala hvala ni treba tok ploskat lp Avi p.s. jest bi kr Ljubljano |
||||||||
|
Avian: mislim, da ni bilo priče kljub temu navijam za Ljubljano (štajerc navija za Ljubljano, le kam gre ta svet?) |
|||||||
Hja sebastjan, sva ze dva stajerca za Ljubljano.
|
||||||||
Hehe no da naute sameval. Bom pa se jaz glasoval za svoje mesto. Ljubljana it is. |
||||||||
Jaz lahko poskrbim za prostor na štajerskem in sicer v študensih prostorih v Šentjurju kjer imajo ozvočenje ter projektor. V kolikor ste zaiterisirani mi javite če ste za da se dogovorimo kdaj kje kako kaj bomo prestavljali itd...
|
||||||||
Kaj bi to vi Slovenski apple event meli, kdo bo jobsa igral?
|
||||||||
lahko ti, k si se že javil
|
||||||||
A ne hvala
|
||||||||
Jaz bi tudi, samo na štajersko, samo še nimam nobenega maca (še).
|
||||||||
|
Torej, predlogi za dan srečanja.
Vprašanje je ta ali naslednji mesec? Torek, četrtek ali sobota? ob 16, 18 ali 20 uri? |
|||||||
Meni je to vseeno. Po mojem se malo lahko prilagodi "gostitelju"? |
||||||||
|
Imaš prav. Srečanje bi lahko pomoje ponovno imeli v kiberpipi.
Seveda ne sme manjkati znamenitega jabolčnega zavitka in jabolčnega soka |
|||||||
Kiberpipa je super. JE udobno pa se ambient je primerem
|
||||||||
A lahko jst tud pridem?
Kolegica ima čez muzej v Kiberpipi, pa ji bom rekla nej nam sok & zavitek streže Kakšna pa je bila praksa do zdej na teh srečanjih? A to samo klepetate pa šarite po vaših , al so prav kakšna predavanja organizirana in bolj v izobraževalnem duhu? |
||||||||
|
Seveda lahko prideš, vabljeni so ITAK vsi.
Do sedaj smo imeli le dva srečanja. Prvo srečanje je bilo predvsem prehranjevalnega značaja (Kratochwill), dve leti nazaj. Drugo srečanje pa v Kiberpipi, kjer smo imeli poleg jabolčne prehrane tudi predavanja in tokrat bi zadevo ponovili še v večjem število. |
|||||||
No super.
Kar se mene osebno tice ponedeljke & torke cel dan ne morem (siht & faks), vse ostale dni z vikendom vred pa mirno. Ura pa kaj vem .. ob 20h se slisi kar lepo |
||||||||
...
Nazadnje urejal/a togrizek Tor 08. Sep 2009 10:28; skupaj popravljeno 1 krat |
||||||||
Prednovoletno srečanje po 20. decembru?
|
||||||||
Po mojem takrat dosti folka ni. Ker kar nekaj ljudi potuje okoli novega leta, |
||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |